Zatvori
Agilno - Petar Vukašinović
Foto: PRESS
PoslovniPuls
22/05/2024

Vlasnik IT tvrtke Agilno u Kanadi proglašen Poduzetnikom godine

U sklopu dvadesete dodjele nagrada za poslovnu izvrsnost, Petar Vukašinović, vlasnik tvrtki Agilno d.o.o. i Agilno Technologies Inc., dobitnik je nagrade Poduzetnik godine 2024. u Kanadi, koju dodjeljuje Kanadsko-Hrvatska gospodarska komora.

Na dodjeli nagrada okupilo se oko 600 sudionika. Ovaj događaj bio je prilika za isticanje vodstva, inovacija i izvrsnosti u poslovnoj zajednici, te za odavanje priznanja pojedincima za njihov značajan doprinos zajednici i razvoju kanadsko-hrvatskih odnosa, navodi se u priopćenju.

PRESS

Nagrada Poduzetnik godine 2024. dodjeljuje se poduzetnicima koji su postigli značajan poslovni uspjeh kroz viziju, inovacije i kreativnost. Petar Vukašinović odabran je zbog svojeg izvanrednog doprinosa u otvaranju novih radnih mjesta, unapređenja poslovnih procesa i uvođenju značajnih inovacija.

Osnivač je i vlasnik tvrtke Agilno d.o.o., hrvatske IT tvrtke osnovane 2016. godine. Tvrtka posluje na tržištima diljem svijeta, ostvarujući značajan dio svojih prihoda kroz međunarodno poslovanje, te nudi širok spektar inovativnih IT rješenja koja zadovoljavaju potrebe modernog poslovanja.

Prije dvije godine, otvorio je ured u Kanadi i osnovao je tvrtku Agilno Technologies Inc., čime je proširio poslovanje na sjevernoameričko tržište. Ova ekspanzija rezultirala je ne samo rastom prihoda, već i jačanjem globalnog prisustva brenda Agilno.

“Primiti ovu nagradu je izuzetna čast i veliko priznanje. Ovo je dokaz da zajednički trud, inovativnost i predanost mogu postići nevjerojatne rezultate. Zahvaljujem se svim zaposlenicima koji su svojim zalaganjem i upornošću doprinijeli ovom uspjehu", rekao je Vukašinović.

Agilno planira nastaviti širenje na nova tržišta, te uvoditi inovativna IT rješenja koja će dodatno unaprijediti poslovne procese svojih klijenata. Cilj tvrtke je kontinuirano poboljšavati poslovnu efikasnost i produktivnost klijenata primjenom najnovijih tehnologija i prilagođenih rješenja, zaključuje se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram