Zatvori
Zaba - Mastercard kartica
Foto: ZABA
PoslovniPuls
21/05/2024

Klijenti Zagrebačke banke uskoro će dobiti nove Mastercard debitne kartice

Zagrebačka banka i Mastercard započeli su proces prelaska dva milijuna debitnih kartica Zagrebačke banke na novog izdavača kartica. Migracija privatnih kartica korisnika trajat će do kraja veljače 2025. godine, dok će poslovne kartice korisnika početi s migracijom u lipnju. Klijentima Zagrebačke banke osigurano je zadržavanje svih postojećih pogodnosti, pri čemu se PIN-ovi neće mijenjati, a banka u suradnji s Mastercardom razvija i nove pogodnosti.

Proces migracije predstavili su Suzana Kostelić, direktorica Kartičnog poslovanja Zagrebačke banke, Damir Krcivoj, direktor Proizvoda i usluga Zagrebačke banke te Gea Kariž, direktorica Mastercarda za Hrvatsku.

Kako bi klijentima omogućila jednostavniji početak korištenja novih kartica, Zagrebačka banka je omogućila aktivaciju kartica na svim svojim bankomatima. Također, klijentima su na raspolaganju m-zaba – najjednostavnije rješenje, e-zaba, kao i mogućnost aktivacije kartica putem poziva na broj Kontakt centra ili dolaskom u poslovnicu banke.

„Zaba se u svemu što radi vodi time da su nam klijenti u središtu. Siguran sam da će upravo oni biti najzadovoljniji novim karticama, ali i vrijednim pogodnostima koje im spremamo zajedno s Mastercardom. Podaci o kartičnom tržištu potvrđuju nam da su one za velik broj naših klijenata preferirani oblik plaćanja, zbog čega nam je veliko zadovoljstvo da su nove kartice izrađene od reciklirane plastike te da su, zahvaljujući specifičnom izrezu, prilagođene slijepim i slabovidnim osobama“, istaknuo je Damir Krcivoj, direktor Proizvoda i usluga Zagrebačke banke.

„Mastercard kroz djelovanje u različitim segmentima radi na osnaživanju digitalnog gospodarstva i osigurava dostupnost financijskih usluga svim pojedincima. Snažno smo posvećeni inkluzivnosti i održivosti, a Mastercard Touch Card™ je odraz toga“, istaknula je Gea Kariž, direktorica Mastercarda u Hrvatskoj, te naglasila da klijente Zagrebačke banke s novim karticama očekuju i brojne ekskluzivne pogodnosti. „Pri kreiranju rješenja uvijek se vodimo onim što krajnji korisnici žele. Tako kreiramo jedinstvena iskustva i ponude dostupna isključivo korisnicima Mastercard kartica na platformi priceless.com. Osim njih, klijenti Zagrebačke banke će moći koristiti i dodatne pogodnosti kreirane posebno za njih“.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram