Zatvori
Glovo Hrvatska direktor
Foto: PRESS
PoslovniPuls
20/05/2024

Lorenzo Mayol je novi generalni direktor Glova u Hrvatskoj

S više od tri tisuće aktivnih partnera i više od dvije tisuće dostavljača koji tjedno dostavljaju putem aplikacije, Glovo je trenutno dostupan u više od 30 gradova diljem Hrvatske, omogućujući korisnicima brz i jednostavan pristup širokoj paleti proizvoda i usluga.

Ovom prilikom Glovo objavljuje i imenovanje Lorenza Mayola novim generalnim direktorom za Hrvatsku. S te pozicije Mayol će upravljati dinamičnim širenjem i ubrzanim razvojem Glova u Hrvatskoj. 

Lorenzo Mayol ima bogato iskustvo u upravljanju i poslovnom razvoju koje je stekao tijekom profesionalnog rada u multinacionalnim kompanijama i startupima kao što su HP, Lime i Glovo. Glovu se pridružio 2021. godine, počevši kao Global Head of Q-Commerce Expansion, a u međuvremenu je obnašao funkciju generalnog direktora u Nigeriji i vodio komercijalni odjel za regiju Afrike.

"Hrvatska je vrlo važno tržište za Glovo, a moj cilj je dodatno unaprijediti našu prisutnost ovdje. Naš tim predanih stručnjaka predan je pružanju vrhunske usluge kupcima, partnerima i dostavljačima, osiguravajući najveće zadovoljstvo kupaca kroz našu operativnu stručnost. Planiramo proširiti našu mrežu partnera i konsolidirati našu pokrivenost, pretvarajući Glovo u najvećeg online trgovca s dostavom isti dan u zemlji, koji nudi bilo što, ne samo hranu. Dodatno, cilj nam je postati najbolji tech regruter u Hrvatskoj, zapošljavajući vrhunske stručnjake na lokalnom tržištu. Nastavit ćemo ulagati u inovacije kako bismo održali svoju konkurentsku prednost i postigli dugoročni uspjeh, rekao je Lorenzo Mayol, generalni direktor Glovo Hrvatska.

Lorenzo Mayol diplomirao je na Sveučilištu u Barceloni i završio je MBA na London Business School.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram