Zatvori
Mate Rimac
Foto: PRESS
PoslovniPuls
27/03/2024

Rimac Energy otvara pogon u Velikoj Britaniji

Rimac Energy, koji se bavi naprednim sustavima za pohranu energije iz baterija (BESS), izvijestio je u utorak kako je otvorio novi pogon od 1.850 četvornih metara u Witneyu, u britanskoj pokrajini Oxfordshire, za smještaj svog brzorastućeg tima u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Pogon u Oxfordshireu proizvodit će sljedeću generaciju BESS-a, a u njemu će biti otvoreno više od 70 visokokvalificiranih radnih mjesta za inženjere, tehničare i istraživače za britansku tehnološku industriju i regiju Oxfordshire, navode iz Rimac Energy-ja, koji je dio tvrtke Rimac Technology u sklopu Rimac Grupe.

“Ujedinjeno Kraljevstvo je uvijek bilo na čelu tehnoloških inovacija i oduševljeni smo što širimo svoje prisustvo ovdje. Ponosni smo što jačamo partnerstvo između Hrvatske i Ujedinjenog Kraljevstva”, izjavio je tim povodom direktor Rimac Energy-ja, Wasim Sarwar Dilov.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram