Zatvori
Foto: Rimac Automobili
PoslovniPuls
20/02/2024

Iz Rimac Automobila se pohvalili prvim hrvatskim kupcem "Nevere"

Rimac Nevera, vrhunski hiperautomobil domaće proizvodnje, nedavno je dobila svog prvog hrvatskog kupca, uglednog hrvatskog neurokirurga s adresom u New Jerseyju, dr. Branka Škovrlja. Ova značajna transakcija označava prekretnicu za Rimac Group, čija je priča počela u garaži, a sada je prerasla u globalnu tvrtku koja se ponosi hrvatskim korijenima, dizajnom i znanjem.

Rimac Automobili

Dr. Škovrlj je svoju Rimac Neveru preuzeo putem renomiranog Bugatti Rimac prodajnog predstavnika, Manhattan Motorcars, smještenog u New Yorku. Njegova fascinacija kompanijom i hiperautomobilom započela je gledanjem YouTube videa, u kojem je bio impresioniran kompanijom i automobilom. Kroz nekoliko posjeta Zagrebu, osobno je upoznao tim, odabrao specifikacije svoje Nevere te pratio proizvodni proces.

Sportska konfiguracija koju je odabrao dr. Škovrlj savršeno odražava osobnost Rimac Nevere. Posebno se ističe Predator Black "Fantasy" završni sloj eksterijera i unutrašnjost presvučena crvenom kožom. Crvene kočione čeljusti, skrivene iza Infinitus kotača, dodatno naglašavaju estetiku vozila. Unutrašnjost je obogaćena posebnim detaljima, uključujući crni satenski završni sloj za anodizirane metalne dijelove, perforirana sjedala i karakteristične šavove za Rimac automobile.

Rimac Automobili

Osnivač i CEO Rimac Grupe, Mate Rimac, izrazio je ponos zbog ovog značajnog trenutka za kompaniju.

"Svaka Nevera je posebna priča, san jednog od vlasnika, pri čemu je i svako iskustvo kupca drugačije. Danas dijelimo bitan trenutak s Brankom, dok postaje ne samo prvi Hrvat, uz mene osobno, koji posjeduje Neveru, već i ambasador onoga što smo ovdje izgradili. Obojica ponosno predstavljamo našu domovinu na globalnoj razini i bila je čast imati kraj sebe Branka, koji je bio uključen u stvaranje svoje Nevere te koji sada postaje dio Rimac obitelji“, pojašnjava Mate Rimac, osnivač i CEO Rimac Grupe.

Rimac Automobili

Rimac Nevera, dizajnirana i proizvedena u sjedištu tvrtke u Hrvatskoj, trenutno se isporučuje kupcima diljem svijeta. S obaranjem 27 svjetskih rekorda za visoke performanse u samo godinu dana, uključujući Nürburgring rekord za serijska električna vozila i rekordno vrijeme na Goodwood stazi u Velikoj Britaniji za serijski automobil, Nevera predstavlja vrhunac predanosti brenda u stvaranju nove ere automobilskih performansi.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram