Zatvori
Hotel Armerun - Šibenik
Foto: Hotel Armerun
PoslovniPuls
31/01/2024

Mali hrvatski luksuzni hoteli okupljeni pod brendom "Impresia"

Ovaj tjedan predstavljen je "Impresia", novi brand Udruge jedinstvenih hrvatskih hotela koja okuplja pomno birane i jedinstvene luksuzne hotele te suvremenom posjetitelju pruža posebna, autentična i domaća iskustva. Udruga je aktivna od kraja 2018. godine te kroz intenzivan rad s članicama provodi aktivnosti usmjerene razvoju turizma više vrijednosti i pozicioniranju hotela članica i Hrvatske na svjetskoj mapi luksuznih destinacija. Kroz aktivnosti koje provodi doprinosi prepoznatljivosti Hrvatske kao destinacije koja nudi visoko kvalitetan i autentičan turistički proizvod te inspirira i druge da svoj razvoj usmjere u visoko kvalitetan i održivi turizam, navodi se u priopćenju.

"Prateći globalne trendove za daljnje djelovanje kolekcije hotela koje okupljamo nametnula se potreba osmišljavanja novog branda. Gosti i partneri sve više traže hotele koji pružaju autentična iskustva koja ističu lokalnu kulturu i ostavljaju snažan utisak mjesta u kojem borave, hotele sa snažnim karakterom, primjere održivosti, hotele koji potiču i razvoj lokalnih zajednica. Naša Udruga okuplja upravo takve hotele i ovi trendovi samo potvrđuju našu inicijalnu viziju zajedničkog djelovanja. Novi brand Impresia će još snažnije isticati posebnosti hotela naše kolekcije te dalje doprinositi promociji Hrvatske kao destinacije za luksuzna putovanja", izjavio je Nenad Nizić, predsjednik Udruge jedinstvenih hrvatskih hotela i vlasnik hotela Vestibul Palace u Splitu.

Novi članovi Udruge su Armerun Heritage Hotel & Residence, art'otel Zagreb, Emotheo Heritage Hotel i Grand Hotel Brioni, hoteli koji redom svaki na svoj poseban način ostavljaju snažni utisak i odišu lokalnom kulturom.

"Ponosni smo i čast nam je što će naša dva nedavno renovirana hotela prepoznatljivih međunarodnih brendova visoke kategorije biti dio ove jedinstvene priče. Pridruživanje art'otela Zagreb i Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotela u Udrugu jedinstvenih hrvatskih hotela ne predstavlja samo priznanje naše izvrsnosti, već i priliku da kroz ovu kolekciju dijelimo naša iskustva u promicanju visokih standarda i postavljanja novih trendova u turizmu. Vjerujemo da ćemo kroz Udrugu doprinijeti u podizanju standarda u luksuznom turizmu i promicati prepoznatljivost Hrvatske kao luksuzne, cjelogodišnje destinacije", izjavio je Tomislav Korošec, General Manager art'otela Zagreb.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram