Zatvori
Nurdin PItarević
Foto: Rimac Technology
PoslovniPuls
29/01/2024

Rimac Technology dobio novog operativnog direktora Nurdina Pitarevića

Rimac Technology najavio je novo pojačanje u svojim redovima. Iskusni Nurdin Pitarević novi je operativni direktor u Rimac Technology, objavljeno je.

Pitarević je proveo 12 godina u Continentalu, nadzirući operacije poslovnog odjela za hibridna vozila, a nedavno je obnašao dužnost izvršnog potpredsjednika i izvršnog potpredsjednika za komponente i baterijske sustave u tvrtki DRÄXLMAIER.

Pitarević će biti odgovoran za nadzor globalnih operacija i proizvodnih pogona Rimac Technology te će odigrati ključnu ulogu u proširenju proizvodnje napredne tehnologije baterija i pogonskih sustava tvrtke, objavili su iz Rimac Technology.

"Nurdinovo opsežno stručno znanje cijelog lanca vrijednosti komponenata za električna vozila bit će neprocjenjivo dok ulazimo u sljedeću fazu brzog rasta i širenja. S njegovim dokazanim uspješnim iskustvom u operativnoj izvrsnosti i poboljšanju procesa i organizacije kako bi se zadovoljili visoki zahtjevi koje moramo zadovoljiti kao OEM tehnološki partner i dobavljač, imam visoko povjerenje da će znatno ojačati naše temelje", izjavio je Mate Rimac.

"Radujem se i osjećam se počašćenim što se pridružujem Rimac Technology u tako ključnom trenutku u njihovom razvoju. Mate i njegov sjajan tim stvorili su revolucionarne proizvode koji ponovno definiraju električnu izvedbu. Veselim se pomoći u proširenju operacija svjetske klase kako bi se uskladile s ambicioznom vizijom i budućnosti tvrtke", izjavio je Pitarević.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram