Zatvori
HT CEO
Foto: PRESS
PoslovniPuls
15/12/2023

Predsjednik Uprave HT-a napušta svoju poziciju i odlazi u Grčku

Kostas Nebis, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma, 1. srpnja 2024. godine odlazi iz Hrvatskog Telekoma te nastavlja karijeru u Deutsche Telekom grupi, preuzimajući funkciju predsjednika Uprave OTE grupe u Grčkoj, navodi se u priopćenju iz HT-a.

Do srpnja 2024. godine Nebis nastavlja obnašati funkciju predsjednika Uprave Hrvatskog Telekoma na kojoj je od travnja 2019. godine.

"Tijekom njegovog mandata Hrvatski Telekom je zabilježio pozitivan preokret u poslovanju stavljanjem naglaska na povećanje zadovoljstva zaposlenika i korisnika, ostvarujući pritom iznimne poslovne rezultate, ubrzani rast poslovanja i učvršćujući vodeću poziciju na tržištu, što su pratila i najveća ulaganja u gigabitnu infrastrukturu i digitalna rješenja", poručuju iz HT-a.

Nataša Rapaić imenovana je predsjednicom Uprave i glavnom izvršnom direktoricom Hrvatskog Telekoma, a dužnost će preuzeti 1. srpnja 2024. godine. U Hrvatskom Telekomu od 2013. godine obnaša dužnost članice Uprave i glavne operativne direktorice za privatne korisnike.

HT CEO
PRESS

„Kao predsjednik Uprave, Kostas Nebis imao je ključnu ulogu u uspjesima Hrvatskog Telekoma. Kostas je uspješno vodio HT stavljajući korisnike u središte, istodobno stvarajući temelje za razvoj poslovanja u budućnosti. Zahvalna sam mu na njegovoj predanosti i sretna što ćemo nastaviti surađivati kada preuzme funkciju predsjednika Uprave OTE-a u Grčkoj. S Natašom Rapaić imamo snažnu nasljednicu iz vlastitih redova. S obzirom na njezinu usmjerenost razvoju i rastu poslovanja te dosad postignute odlične rezultate, Nataša će i kao predsjednica Uprave nastaviti uspješnu priču Hrvatskog Telekoma”, izjavila je Dominique Leroy, članica Uprave Deutsche Telekoma za Europu.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram