Zatvori
Hotel
Foto: Marten Bjork / Unsplash
PoslovniPuls
13/12/2023

Najavljeno otvaranje Pullman hotela u Buzinu

Novi hotel Pullman obogatit će ponudu City Islanda, samoodržive poslovne zone koja se nalazi u zagrebačkom Buzinu. Urbanim utočištem visoke kategorije upravljat će Accor u suradnji s MPPD-om, s kojim već ima iskustva u upravljanju Mövenpickom Zagreb te Mövenpickom Split, čije se otvorenje uskoro očekuje. MPPD, jedna od najbrže rastućih hotelijerskih tvrtki u Hrvatskoj, u bliskoj budućnosti planira daljnje projekte razvoja na ovom području, navodi se u priopćenju.

"Oduševljeni smo što surađujemo ​​s našim partnerima kako bismo ovu iznimnu nekretninu učinili vrijednim dijelom ambicioznog projekta u glavnom gradu Hrvatske. Pullman Zagreb pravi je primjer živahnog urbanog hotela koji savršeno odgovara karakteru našeg brenda. Uvjereni smo da će obilježiti lokalnu ugostiteljsku i hotelijersku ponudu i pružiti vrhunska iskustva putnicima koji u Zagreb dolaze iz cijelog svijeta", izjavila je Dilek Sezer, viša direktorica razvoja - Accor Jugoistočna Europa.

Pullman Zagreb imat će 193 sobe i atraktivne sadržaje poput elegantnog restorana, modernog bara u predvorju, najsuvremenijih konferencijskih dvorana i wellness centra. Upečatljiva moderna zgrada s čeličnom i staklenom fasadom te prostranom terasom pružit će gostima impresivan doživljaj na visokoj razini.

Hotel je dio City Islanda, jedne od najznačajnijih investicija u Hrvatskoj, koja se proteže na 80 tisuća četvornih metara. Kada bude dovršen, u City Islandu će raditi više od 15 tisuća ljudi i obuhvaćat će 250 tisuća četvornih metara (od čega su više od polovice uredski prostori). Projekt će uskoro postati perspektivno poslovno središte ovog dijela Novog Zagreba, navodi se u medijskoj objavi.

"S obzirom na dosadašnju vrlo uspješnu suradnju s Accorom uvjereni smo u uspjeh Pullmana Zagreb. Ovo partnerstvo predstavlja sjajnu priliku za kombiniranje lokalne stručnosti s Accorovim međunarodnim standardima. Sigurni smo da će ovaj izniman hotel, smješten unutar ambicioznog projekta City Island, postaviti nova mjerila u hotelijerstvu i ugostiteljstvu u Hrvatskoj", komentirao je Janko Vrgoč, partner u MPPD-u.

Pullman Zagreb smješten je u Buzinu, poslovnom središtu Novog Zagreba, u kojem su sjedišta hrvatskih tvrtki i regionalna središta međunarodnih korporacija. U blizini hotela dva su trgovačka centra te Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država što čini lokaciju još atraktivnijom, a u širem susjedstvu su Zagrebački velesajam i Muzej suvremene umjetnosti.

Zbog izvrsne prometne povezanosti gosti mogu lako stići do centra i brojnih znamenitosti. Također, Zračna luka Zagreb, najveća u Hrvatskoj, udaljena je samo 12 minuta vožnje, što Pullman Zagreb čini idealnom polazišnom točkom za istraživanje grada.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram