Zatvori
Abu Dhabi
Foto: Kamil Rogalinski / Unsplash
PoslovniPuls
12/12/2023

Neko novo doba: U Abu Dhabiju se otvara prva craft pivovara

Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE) poznati po strogim zakonima kada je u pitanju točenje alkohola - dobivaju prvu craft pivovaru! CRAFT by Side Hustle, smješten u Abu Dhabiju tako postaje prva zanatska pivovara na području UAE-a.

Osim zanatskog piva, CRAFT by Side Hustle najavljuje bogatu ponudu koktela, specijalne kave te sofisticiranih gastro zalogaja.

"Kao osnivači lokalnog craft pokreta, prepoznajemo odgovornost koja nam se pruža i s ponosom otvaramo prvu obrtničku mikropivovaru u Abu Dhabiju. Obvezujemo se pružiti inovativna i autentična iskustva u ugostiteljstvu koja su dostojna visokih standarda UAE, gradeći CRAFT by Side Hustle u brend na koji će zajednica s ponosom moći nazvati svojim vlastitim", izjavio je osnivač i izvršni direktor Side Hustle Brews & Spirits, Chad McGehee.

Abu Dhabi je još 2021. godine donio zakon koji je legalizirao licence za prodaju fermentiranih alkoholnih pića ukoliko se ista konzumiraju na mjestu svoje proizvodnje. Posljednji je to u nizu poteza zemalja Emirata kojim pokušavaju ojačati svoju ekonomiju i turistički sektor.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram