Zatvori
Foto: PRESS
PoslovniPuls
03/11/2023

Uspješni sportaši danas u tehnološkim vodama: Evo tko stoji iza aplikacije "Jumpin"

Dva hrvatska reprezentativca, rukometaš Maro Vuglač i plivač, a danas psiholog Igor Čerenšek te njihovi partneri – financijski stručnjak Ivan Bilić i dvostruki dobitnik rektorove nagrade Leo Siniša Radošić predstavili su novu aplikaciju Jumpin koja će, kažu osnivači, svima olakšati svakodnevicu.

"Jumpin je namijenjen onima koji teže jednostavnim, personaliziranim i efikasnim rješenjima. Mi kao bivši sportaši koji smo stalno bili na putovanjima i nismo imali vremena, znamo koliko bi nam značilo kad bi neke naizgled jednostavne poslove netko mogao napraviti umjesto nas u kratkom vremenu ili pak napraviti iste u našem domu. Tako da ova aplikacija funkcionira zapravo kao vaš osobni asistent koji uskače kad je najpotrebnije", izjavio je Vuglač.

Aplikacija spaja one ljude koji imaju problem s onima koji nude rješenja, po obostrano prihvatljivim uvjetima. U samo nekoliko klikova pronaći će sve dostupne pružatelje usluga u terminu koji vama odgovara. Pružatelji usluga imaju slobodu postavljanja cijena, a klijenti sami biraju najbolju ponudu.

"Jumpin je namijenjen svima, a posebno onima koji teže jednostavnim, personaliziranim i efikasnim rješenjima. Onima koji biraju pametno da bi živjeli slobodno. Jumpin spaja one koji imaju problem s onima koji nude rješenja. Jednostavnost Jumpina je toliko privlačna da potreba za traganjem prestaje“, otkriva Čerenšek.

Putem Jumpin aplikacije brzo i lako možemo ugovoriti niz usluga za osobnu njegu, od masaže do manikure i pedikure, a ne morate čak ni izaći iz vlastitog doma jer naši partneri mogu pružati uslugu i na lokaciji korisnika. Vodite li ubrzan život i često osjećate da nemate vremena za brigu o domu, preuzmite Jumpin! Naši partneri olakšat će vam svakodnevicu svojim vodoinstalaterskim uslugama, kao i uslugama čišćenja, popravka i montiranja namještaja, a dom učiniti ljepšim i boljim mjestom.

Briga o limenom ljubimcu također zna biti zahtjevna i zamorna. Ugovaranjem usluga brige o vozilima, možete naručiti pranje i čišćenje auta, ali i zamjenu guma te automehaniku i autoelektriku na lokaciji partnera ove aplikacije. Hitno trebate doći s jednog kraja grada na drugi? Šaljite pakete i vozite se s Jumpinom, a naši vozači pobrinut će se da stignete brzo i sigurno!

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram