Zatvori
Cotrugli edukacije
Foto: PRESS
PoslovniPuls
24/10/2023

Pripremite se na nove izazove uz COTRUGLI Masterclass

Svijet se rapidno mijenja. Kako lideri suočeni s ogromnim globalnim preokretom mogu stvoriti otpornije i pouzdanije sustave? Pitate li se kako navigirati kroz kompleksno globalno okruženje? Želite li inovirati i oblikovati bolju, pametniju budućnost?

COTRUGLI Business School s ponosom vas poziva na Masterclass pod nazivom „Strategies for Smarter, Better Future kojeg će voditi stručnjak dr. Terence Tse. Terence je koautor novoizdane knjige The Great Remobilization: Strategies and Designs for a Smarter Global Future

Koristeći najnovija saznanja iz navedene knjige, Terence će na interaktivnom Masterclassu istaknuti tektonske promjene (nazvane Five Cs, a odnose se na upravljanje pandemijom, kognitivnu ekonomiju i kripto, kibernetičku sigurnost, klimatske promjene i upravljanje ugljikom te Kinu) s kojima smo svi suočeni kao i potencijalne implikacije različitih tehnologija te kako će iste utjecati na države, organizacije i pojedince. 

Cilj Masterclassa je strateški promisliti o tome što nas čeka u budućnosti te što poduzeti kako bismo stvorili pametniju i bolju budućnost.

Masterclass će se održati 23. studenoga 2023. s početkom u 15:00 sati u prostorijama COTRUGLI Business School u Zagrebu, a na njega se pozivaju poduzetnici, manageri i ostali profesionalci. Ulaz je besplatan, a broj mjesta ograničen, stoga osigurajte svoje mjesto!

Zašto se prijaviti?

Sudjelovanjem na Masterclassu, dobit ćete priliku: 

  • Proširiti svoje znanje kroz uvide iz knjige The Great Remobilization  koja je rezultat stotinu intervjua s vodećim stručnjacima iz cijelog svijeta.
  • Dobiti uvide u inovativni FLP-IT okvir za strateško vođenje.
  • Iskusiti inspirativnu atmosferu COTRUGLI MBA programa.
  • Povezati se s prestižnim profesorima i uspješnim alumnijima s COTRUGLI Business School.
  • Steknuti vrijedne kontakte za osobni i profesionalni rast.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da postanete dio transformirajućeg Masterclassa koji će promijeniti vaš pristup vođenju, strategiji i budućnosti! Prijavite se.

O predavaču:  

Dr. Terence Tse je svjetski priznati autor, predavač i govornik te suosnivač i izvršni direktor tvrtke Nexus FrontierTech. Jedan je od vodećih stručnjaka u području umjetne inteligencije i digitalne transformacije. Poznat je po svojoj ekspertizi u financijama, strategiji i vođenju te je istaknuti profesor financija na COTRUGLI Business School i izvanredni profesor na HULT-u. Pridružite mu se kako biste osvježili svoje znanje i perspektive.

COTRUGLI Business School – sinonim za premium poslovnu edukaciju

COTRUGLI Business School sinonim je za poslovnu izvrsnost i rezultate, a slovi za vodeću poslovnu školu u jugoistočnoj Europi. Tome u prilog govori i AMBA akreditacija koju posjeduje svega 200 škola u svijetu, što čini manje od dva posto škola u ukupno 70 zemalja. MBA diplomu na COTRUGLIJU do sada je steklo više od 2600 polaznika, što predstavlja najveću MBA alumni zajednicu u regiji, a kroz korporativne programe akademije prošlo je više od 20.000 top menadžera.

Ono što ovu školu čini posebnom je vrhunski tim inozemnih predavača, koji su istovremeno konzultanti koji rade za neke od najvećih organizacija u svijetu.

Misija škole je poticanje razvoja lidera koji potiču inovacije i promjene, kroz ponudu transformativnih programa, inspirirajućih događaja i izgradnju globalne mreže uspješnih alumnija. 

PROMO / SPONZORIRANO

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram