Zatvori
Foto: Rimac Automobili
PoslovniPuls
21/09/2023

Volkswagen preuzeo distribuciju Rimčevih superautomobila na američkom tržištu

Volkswagen Group of America, Inc. (VWGoA) je objavio kako je potpisao ekskluzivni ugovor s hrvatskom tvrtkom Bugatti Rimac o uvozu i distribuciji vozila u SAD-u uključujući marke Bugatti i Rimac.

Ugovor su tijekom Tjedna automobila u Montereyu potpisali Pablo Di Si, predsjednik i izvršni direktor Volkswagen Grupe Amerike, Mate Rimac, izvršni direktor Bugattija Rimca, Christophe Piochon, operativni direktor Bugattija Rimca i komercijalni direktor Bugattija Rimca, Hendrik Malinowski.

"Oduševljeni smo što nastavljamo distribuciju Bugatti vozila kroz naše novopotpisane ugovore. Naša distribucijska mreža već dugo pruža podršku i stručnost potrebnu za pružanje iskustva najviše kvalitete našim kupcima. Također smo uzbuđeni što ćemo uvoziti i distribuirati Rimac modele kroz ovu suradnju, pružajući još više opcija našim kupcima", rekao je Pablo Di Si.

"I za marke Bugatti i za Rimac, SAD je najjače tržište na svijetu, stoga je važno da priredimo iskustvo prodaje i vlasništva koje dolikuje izvanrednim automobilima koje isporučujemo. Usklađivanje i suradnja s Volkswagen grupacijom u SAD-u omogućit će razvoj nove prodajne mreže u Sjedinjenim Državama s golemim iskustvom i resursima koji su im dostupni, omogućujući nam da kombiniramo sve najbolje dijelove prodajne operacije na masovnom tržištu po narudžbi, usmjerenih na kupca, koji su postali zaštitni znak brendova Bugatti i Rimac", rekao je Mate Rimac.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram