Zatvori
Foto: PRESS
PoslovniPuls
11/09/2023

Povratnici iz JAR-a lansirali cashback aplikaciju za hrvatsko tržište

Matej i Krešimir Miljak te njihova sestra Angela, rođeni su i odrasli u JAR-u, u Hrvatsku su se odlučili vratiti kako bi pokrenuli posao i unijeli inovaciju na naše tržište – aplikaciju Cupon.

Aplikacija Cupon namijenjena je bilo kojem trgovačkom društvu koja ima fiskaliziranu prodaju direktno prema kupcu, a s druge strane bilo koji korisnik pametnog telefona može koristiti aplikaciju. Cupon kupcu omogućuje do 5% povrata ukupne potrošnje, kao i da skupljene bodove prenosi iz jednog trgovačkog lanca u drugi, i troši ih kako želi. Inovativni koncept povrata novca koji korisniku daje ovakvu širinu i ne ograničava ga da bodove skuplja i troši samo u jednom trgovačkom lancu, izazvao je veliki interes na našem tržištu, koje je za mlade poduzetnike veliki izazov.

"Svaki poslovni partner suradnjom s nama dobije najnoviju lead generation i loyalty aplikaciju za čiju izradu nije platio niti centa. Ne samo da svojim kupcima daju izniman benefit, već mogu očekivati i kupce drugih partnera, koji će kroz praćenje akcija unutar aplikacije, pratiti i pogodnosti njihovog brenda. Možda tako čak i prvi puta čuti za njih. Također, unutar web aplikacije partneri mogu pratiti ponašanje i korištenje od strane kupaca, te dobiju dodatan hands-free marketing kanal, ističu napominjući kako se trošak za partnera realizira samo kada kupac koristi Cupon što znači da ne postoji rizik. Svaka trgovina također može vidjeti ponašanje cijelog tržišta u njihovom području, kako bi trendove i inventar što uspješnije optimizirali", poručuju mladi osnivači.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram