Zatvori
PoslovniPuls
01/09/2023

Ivan Burazin napustio Infobip i predstavio novi startup koji juriša na divove poput GitHub-a

Ivan Burazin napustio je vodnjanski Infobip gdje je obnašao funkciju Chief Developer Experience Officer-a i predstavio svoj novi startup - Daytona, a koji nastavlja na tragu onog što je Burazin prethodno radio sa svojim startupom Codeanywhere. Daytona nudi samostalno upravljana razvojna okruženja, posebno prilagođena zahtjevima velikih organizacija i reguliranih poduzeća.

Tvrtke poput Uber-a, Shopify-a, LinkedIn-a, Eventbrite-a i drugih suočavale su se s strogim sigurnosnim i efikasnosnim zahtjevima bez odgovarajućih rješenja. Često su bile prisiljene samostalno razvijati prilagođena rješenja. Daytona premošćuje taj jaz nudeći organizacijama kontrolu nad njihovim razvojnim okruženjima, bilo na lokaciji (eng. on-premise) ili u oblaku.

“Daytona omogućuje tvrtkama da povećaju produktivnost i ubrzaju inovacije, uz očuvanje sigurnosti i kontrole ključne za njihov uspjeh,” izjavio je Burazin. “Uzbuđeni smo što možemo ponuditi rješenje za standardizirana razvojna okruženja koje osnažuje poduzeća da optimiziraju svoj razvojni ciklus.”

Iza Daytone stoji originalni tim iza Codeanywhere-a, koji je 2013. godine bio pionir cloud developmenta, i imaju više od 30 godina kombiniranog iskustva u izgradnji alata za developere i cloud rješenja.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram