Zatvori
Foto: PRESS
PoslovniPuls
05/07/2023

Najveći hrvatski agregator za dostavljače - pohvalio se kadrovskim pojačanjem

Meta Mate, tvrtka koja zapošljava više od 300 dostavljača diljem Hrvatske, objavljuje imenovanje Igora Mačečevića za novog voditelja logistike, navodi se u priopćenju.

Igor Mačečević ima više od 24 godine iskustva u skladišno-logističkom poslovanju. Na novoj poziciji u tvrtki Meta Mate, fokus će mu biti učinkovito upravljanje i koordinacija različitih logističkih aktivnosti.

"Ključni razlozi zbog kojih sam se pridružio tvrtki Meta Mate su jasni poslovni ciljevi i vizija s kojima se mogu poistovjetiti. Želja da se pozicioniraju ne samo na domaćem, već i na inozemnom tržištu, pokazuje njihovu ambiciju i spremnost da preuzmu izazove koji s tim dolaze. Vjerujem da rad u dinamičnom okruženju poput ovog donosi priliku za stalni rast i razvoj, a to je upravo ono što tražim u karijeri“, rekao je Mačečević.

Nakon pažljivog istraživanja i upoznavanja s radom, Mačečević je odlučio nastaviti u smjeru u kojem tvrtka Meta Mate trenutno ide, s jasnim ciljem – pridonijeti rastu i razvoju kompanije uz korištenje najmodernijih sustava u logistici.

“Kao voditelju logistike, glavna uloga će mi biti osigurati besprijekornu operativnu izvrsnost u svakom aspektu logističkog lanca. Osim toga, jedan od mojih prioriteta bit će uspostaviti efikasne procese i sustave koji će omogućiti optimalno upravljanje zalihama, točnu i brzu dostavu te zadovoljstvo klijenata”, naglašava Mačečević.

“Logistika zahtijeva obraćanje pažnje na detalje, organizacijske vještine i sposobnost upravljanja više zadataka istovremeno. Iz tih razloga, izuzetno nam je drago što nam se Igor pridružio i što ćemo zajedno raditi na jačanju Meta Mate kao pouzdanog partnera. Vjerujem da ćemo zajednički ostvariti sjajne rezultate”, rekao je povodom imenovanje Igora Mačečevića za voditelja logistike, direktor Meta Mate, Mate Dučić.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram