Zatvori
Foto: Entrio
PoslovniPuls
16/06/2023

Vodeća hrvatska ticketing platforma Entrio pokreće (franšizno) poslovanje i u BiH

Domaća platforma Entrio, danas vodeća ticketing platforma u Hrvatskoj i Sloveniji, nastavlja s rastom i razvojem svog poslovanja i ulazi na tržište Bosne i Hercegovine otvaranjem franšize Entrio.ba, u partnerstvu s tvrtkom IMAGIS MEDIA DOO MOSTAR, nositeljem franšize, navodi se u priopćenju.

Nakon uspješnog višegodišnjeg poslovanja u Hrvatskoj i Sloveniji, Entrio svoju inovativnu platformu za online-first prodaju ulaznica donosi u BiH.

Entrio se od 2011. godine na regionalnom tržištu pozicionirao kroz najnaprednija tehnološka rješenja jedinstvenim self-service sustavom za organizaciju događanja, distribuciju ulaznica te registraciju posjetitelja. Od svog osnutka 2011. godine, postao je ključni igrač na regionalnom tržištu, a zadnje tri godine bilježi snažan rast veći od 100% iz godine u godinu. Entrio danas ima preko 2.000 događaja godišnje, do danas je izdao preko 3 milijuna ulaznica za više od 14.000 događaja, s ukupnim brojem korisnika od preko 500.000.

„Cilj širenja je osigurati neusporedivo korisničko iskustvo korisnicima na novim tržištima. Entrio donosi svoju uspješnu all-in-one platformu kako bi pružio i organizatorima i posjetiteljima jednostavan i pouzdan način za organizaciju događaja i kupovinu ulaznica. Ne sumnjamo da će Entrio.ba postati neizostavan partner svima koji žele organizirati ili posjetiti događaje u Bosni i Hercegovini. Entrio je pokrenut 2011. s ciljem transformacije event industrije u digitalni svijet, a do danas se pozicionirao kao ključni igrač na regionalnom tržištu, s tehnološki najnaprednijim rješenjem razvijenim u Zagrebu te preko 600.000 prodanih ulaznica godišnje za brojne događaje u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori i šire. Od 2018. ima otvorene urede u Zagrebu i Ljubljani i mrežu od preko 400 partnerskih prodajnih mjesta u Hrvatskoj i Sloveniji. Ulaganjem u razvoj poslovanja Entrio je od 2020. kroz svoju jedinstvenu platformu omogućio kompletnu realizaciju virtualnih, hibridnih i fizičkih događaja svih veličina i kompleksnosti, na jednom mjestu, s kontinuiranim planom širenja na druga tržišta“, izjavio je osnivač i direktor Entria Berislav Marszalek.

Neki od najznačajnijih klijenata Entria su Ultra Europe festival, Outlook i Dimensions festivali, LAA, EXIT, SeaStar, Ferragosto, Garden Tisno, Reboot InfoGamer, Tvornica Kulture, Boogaloo, Noa Zrće, 24 sata, RTL, Red Bull, Diamond Club Malinska, BSH events, RNB confusion, Lajnap Comedy te Kerekesh Teatar i organizatori brojnih drugih koncerata, festivala, konferencija, predstava i ostalih događaja.

Nakon što je Entrio 2011. napravio iskorak na hrvatskom tržištu kao prva online-first platforma za prodaju ulaznica i time krenuo u prve od mnogih poslovnih uspjeha, Entrio je uspješnom Funderbeam kampanjom premašio cilj od 100.000 eura investicije te 2018. otvorio tržište Slovenije. 2021. postao je korisnik 500.000 eura investicije Fil Rouge Capitala. Otvaranjem tržišta u Bosni i Hercegovini Entrio nastavlja s uspješnom poslovnom strategijom rasta i razvoja.

Entrio će kao i na svim tržištima gdje posluje, tako i u BiH ponuditi all-in-one rješenje: sveobuhvatno rješenje za organizaciju događaja, distribuciju ulaznica i registraciju posjetitelja za sve vrste događaja. Organizatori mogu jednostavno upravljati prodajom ulaznica, pratiti statistiku prodaje u stvarnom vremenu te prilagoditi cijene i promovirati događaje. Inovativne značajke omogućuju integraciju prodaje ulaznica s društvenim mrežama, beskontaktno skeniranje ulaznica putem QR kodova i jednostavnu isporuku ulaznica na mobilne uređaje/email posjetitelja. Entrio je razvijen s naglaskom na korisničko iskustvo. Organizatori događaja i posjetitelji mogu lako navigirati kroz platformu, izvršiti kupovinu ulaznica u samo nekoliko klikova i dobiti sve potrebne informacije o događaju na jednom mjestu. Entrio pruža korisnicima kontinuiranu 24/7 podršku tijekom cijelog procesa, od postavljanja događaja i prodaje ulaznica do samog događaja. Tim stručnjaka stoji na raspolaganju kako bi riješio sve upite i pružio pomoć korisnicima. Entrio se ističe kao sveobuhvatna, tehnološki napredna i korisnički prijateljska platforma koja pruža jednostavno i pouzdano iskustvo za organizatore događaja i posjetitelje.

Entrio sada i na tržište Bosne i Hercegovine donosi mogućnost kupnje ulaznica iz udobnosti vlastitog doma u par klikova. Od sada u Bosni i Hercegovini više neće biti potrebe za traženjem prodajnih mjesta i čekanjem u beskrajnim redovima na ulazu događaja. Nakon što kupac izvrši plaćanje karticom, ulaznica mu je odmah dostupna na mobitelu (uvijek dostupna na emailu te putem korisničkog profila) s pripadajućim QR kodom. Na ulazu na događaj, jednostavno treba pokazati QR kod na mobitelu, bez potrebe za ispisivanjem ulaznice, stoji u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram