Zatvori
PoslovniPuls
15/06/2023

Pavićev Telegram privukao ulaganje iz Nizozemske

Investitor Pluralis B.V. iz Nizozemske, specijaliziran za ulaganje u kvalitetne i neovisne europske medije, iskazao je namjeru prijave koncentracije Agenciji za zaštitu tržišnog natjecanja, radi planirane investicije u društvo Telegram Media Grupa d.o.o..

Pluralis B.V. ulaže u uspješne medijske kompanije u Europi koje se bave neovisnim i kvalitetnim izvještavanjem u zemljama u kojima je medijski pluralizam ugrožen, kako bi ih podržao u razvijanju poslovanja i očuvanju neovisnosti.

Članovi, investitori i partneri Pluralisa prestižne su medijske kuće iz Europe, zaklade i investitori, kojima je stalo do promicanja kvalitetnog novinarstva, pluralizma i medijskih sloboda.

Telegram Media Grupa d.o.o. izdavač je news portala Telegram, s pripadajućim medijskim brendovima kao što su Telesport, Super1, PitanjeZdravlja i Openspace i više od 1.3 milijuna jedinstvenih korisnika mjesečno.

Nakon odobrenja nadležnog tijela i realizacije planirane transakcije, investitor Pluralis B.V. steći će manjinski udio u društvu Telegram Media Grupa d.o.o, dok će sva izdanja društva zadržati punu uredničku neovisnost, poručuju iz Telegrama.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram