Zatvori
Foto: PRESS
PoslovniPuls
12/06/2023

Siva eminencija dostavljačkog biznisa u Hrvatskoj širi svoju flotu

Meta Mate, tvrtka koja zapošljava više od 300 dostavljača diljem Hrvatske, s ciljem efikasnijeg poslovanja i brige o okolišu, nedavno je svoju dostavljačku flotu povećao s 40 električnih skutera, navodi se u priopćenju.

"Flota električnih skutera u tvrtki Meta Mate savršen je pokazatelj kako se električna vozila isplati koristiti u svakodnevnom poslovanju jer, osim što nam smanjuje troškove, korištenje električnih skutera utječe na našu brzinu i kvalitetu dostave. Osim toga, pozitivan utjecaj na okoliš je svakako jedan od motiva zbog kojih smo se odlučili na ovu investiciju", rekao je vlasnik tvrtke Meta Mate, Mate Dučić.

Iz ove tvrtke poručuju da je nabava električnih skutera tek jedna u nizu poslovnih odluka pomoću kojih vode brigu o sigurnosti svojih zaposlenika i zaštiti okoliša.

"Od 2019. godine, kada je Meta Mate osnovana, pa do danas kontinuirano ulažemo u razvoj našeg poslovanja s ciljem što kvalitetnijeg i sigurnijeg svakodnevnog rada. S ovakvim poslovanjem nastavljamo i u budućnosti jer su nam sigurnost i zadovoljstvo zaposlenika uvijek na prvom mjestu", poručuje Dučić.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram