Zatvori
Toto Wolff
Foto: Ben McShane/Web Summit
PoslovniPuls
03/05/2023

Prvi čovjek Mercedesove F1 momčadi održat će MBA predavanje na Harvardu

Prvi čovjek Mercedesove Formula 1 momčadi, Toto Wolff, produljio je svoj postojeći odnos s Harvard Business Schoolom (HBS) tako što je postao izvršni suradnik i gostujući predavač, objavljeno je.

Austrijanac će MBA studentima Harvarda održati predavanje pod nazivom "Mercedes F1: Vođenje visoko uspješne momčadi".

Predavanje je najavljeno za siječanj 2024. godine, tijekom zimske "pauze" u Formuli 1.

Wolff će predavanje održati zajedno s profesoricom Anitom Elberse, s kojom je zadnjih nekoliko godina blisko surađivao.

Elberse je tijekom 2021. godine pratila Wolffa i momčad, proučavajući način na koji je vodio istu, te je o svemu napisala studiju pod nazivom 'Toto Wolff i momčad Mercedes Formula One', a koja je dovela do ranijih Wolffovih pojava na kampusu sveučilišta u Massachusettsu.

Dvojac je također surađivao na članku u prestižnom Harvard Business Reviewu pod nazivom 'Broj jedan u Formuli 1', koji je sažeo Wolffov pristup liderstvu u šest lekcija.

Uloga izvršnog suradnika dodjeljuje se ljudima koji rade u različitim područjima, a koji su spremni podučavati u svom slobodnom vremenu uz svoj posao.

"Osjećam se vrlo počašćenim i privilegiranim što nastavljam raditi s nevjerojatno pametnim, mladim umovima na Harvardu", rekao je Wolff.

"Kad god stupim na kampus, inspiriraju me znatiželja i ambicija studenata, a odlazim pun energije zbog posebnog okruženja za učenje koje stvaraju zajedno s briljantnim fakultetom", rekao je Wolff.

"Radujemo se što ćemo Tota ponovno ugostiti na kampusu", rekla je Elberse. "Vidjela sam iz prve ruke koliko naši studenti imaju koristi od učenja o Wolffovom liderstvu i njegovm dubokom znanju o tome što je potrebno za vođenje iznimno uspješnog sportskog tima.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram