Zatvori
PoslovniPuls
25/04/2023

NAJAVA: 3. međunarodna konferencija o kvaliteti u poslovanju – KVALITETA360

Međunarodna konferencija o kvaliteti u poslovanju – Kvaliteta360 održava se već treću godinu zaredom s ciljem podizanja svijesti i razmjene iskustva o važnosti upravljanja kvalitetom. Ove godine Kvaliteta360 održat će se 15. lipnja na novoj lokaciji, u novootvorenom luksuznom hotelu Zonar, hotelijerske kuće Maistra Hospitality Group, a glavni organizator ove konferencije o kvaliteti je tvrtka BARREK Group.

Konferencija obuhvaća brojna predavanja od strane stručnjaka renomiranih hrvatskih i inozemnih poduzeća, koji su upravo podizanjem i održavanjem visoke razine kvalitete prepoznati na domaćem i globalnom tržištu. Tijekom cjelodnevne konferencije koju će moderirati Ivan Šarić, organizirane su pauze za kavu i ručak, koje su  idealna prilika sudionicima za ostvarivanje poslovnih kontakta i održavanje radnih sastanaka.

Kao i na dosadašnjim konferencijama, sudionici imaju priliku slušati stručnjake iz područja IT-a, obrazovanja, poduzetništva, turizma i drugih grana gospodarstva. Po završetku predavanja održat će se panel rasprava, a cijeli program konferencije je dostupan na sljedećoj poveznici: https://kvaliteta360.eu/program/ 

Razmjena informacija i poslovno druženje u opuštenijoj atmosferi nastavit će se na krovu hotela Zonar s panoramskim pogledom na Zagreb, a oni najsretniji će s koktel after partyja otići s vrijednim nagradama sponzora konferencije. Glavni sponzori ovogodišnje konferencije su Maistra Hospitality Group, Oleum Maris/Oio Vivo, King ICT, Coca Cola HBC, Kvaliteta života by Sebastijan Orlić i Geico Taikisha Controls, popis svih sponzora možete pogledati na službenoj web stranici konferencije.

Prethodne konferencije su izazvale veliki interes te su zahvaljujući sponzorima i stručnim predavačima, opravdale očekivanja. Ove godine konferencija nudi još veću ponudu stručnih predavanja, a organizatori su posvetili pažnju svakom segmentu organizacije pa će sudionici imati i posebno gastronomsko iskustvo s potpisom jednog od najboljih europskih chefova.

SPONZORIRANO / PROMO

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram