Zatvori
Foto: PRESS
PoslovniPuls
30/03/2023

Zagrebačka Poliklinika Aviva seli na novu lokaciju

Poliklinika Aviva tijekom uskršnjih praznika pokreće proces preseljenja, a od 20. travnja će u punom kapacitetu poslovati na adresi Trpinjska ulica 7. Aviva će se na novoj lokaciji prostirati na više od 2600 četvornih metara. Uz postojeće usluge i čak 30 različitih djelatnosti, na novoj lokaciji Aviva uvodi i nove djelatnosti čime će dodatno osnažiti svoju tržišnu poziciju pionira preventivne medicine i sistematskih pregleda, navodi se u priopćenju.

„Nakon uspješnih 44 godina poslovanja, Aviva seli na novu lokaciju. Tradicija koju nosimo sa sobom je velika, s obzirom da smo najstarija privatna zdravstvena ustanova u Hrvatskoj, i na njoj nastavljamo graditi novu razvojnu fazu naše poliklinike. Novom tehnologijom i uslugama, ali i sinergijom sa ostalim sestrinskim ustanovama unutar Arsano Medical Group i Adria Dental Group, napravit ćemo dodatan iskorak na tržištu. Naš novi uređaj za magnetsku rezonancu je sigurno najbolji u Hrvatskoj, uvodimo dnevnu bolnicu što je iskorak u privatnim poliklinikama, uvodimo nove odjele poput anesteziologije, pedijatrije i dentalne medicine, a kako bi napravili iskorak u preventivnoj medicini, prvi na tržištu uvodimo dentalni pregled kao standardni dio sistematskog pregleda. To je velika dodana vrijednost za naše pacijente i time se ponosimo”, izjavila je dr.sc. Nevenka Kovač, ravnateljica Poliklinike Aviva.

Provectus Capital Partners je od preuzimanja u Polikliniku Aviva prije otprilike godinu i pol dana investirao preko 7 milijuna eura. Ukupna investicija u okrupnjavanje Arsano Medical Group dosegnula je 45 milijuna eura, što je najveća investicija u privatno zdravstvo u Hrvatskoj.

"S Arsano Medical Group stvorili smo najveću privatnu zdravstvenu grupaciju u Hrvatskoj sa preko 400 zaposlenih, a kroz naše zdravstvene ustanove prođe godišnje preko 100.000 pacijenata. No, tu ne staje naša ambicija. Kontinuirano smo u razgovorima sa drugim specijalističkim poliklinikama i nastavit ćemo s rastom kroz nove investicije u Hrvatskoj i regiji. Rast ćemo preuzimanjima i organski te ćemo nastaviti s podizanjem standarda za naše pacijente i korisnike, sa kontinuiranim ulaganjem u zaposlenike i tehnologiju“, rekao je Igor Čičak, predsjednik Uprave i glavni partner Provectus Capital Partnersa i predsjednik Nadzornog odbora Arsano Medical grupe, stoji u priopćenju za medije.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram