Zatvori
PoslovniPuls
30/01/2023

Njemačko - švicarski MYTY preuzeo hrvatsku PR agenciju 404

POVEZANE OBJAVE:

Hrvatska komunikacijska agencija 404 i Shape, tehnološka kompanija koja je dio 404 grupe, postaju dio MYTY, vodeće grupacije njemačkih i švicarskih agencija, čije je sjedište u Berlinu, navodi se u objavi.

MYTY okuplja 10 agencija u 26 ureda širom Njemačke i Švicarske i do sada je bio fokusiran na DACH tržišta (Njemačka, Austrija, Švicarska), a 404 postaje HUB za širenje grupacije u jugoistočnoj Europi. Riječ je o najbrže rastućoj europskoj inicijativi koja konsolidira komunikacijske, marketinške i tehnološke agencije.

MYTY je grupacija koja okuplja najbolje agencije iz svojih područja, a da pritom sve agencije unutar grupe zadržavaju potpunu samostalnost.

404 je najveća hrvatska komunikacijska agencija s više od 80 klijenata iz najjačih industrija regije, dok je Shape fokusiran na tehnološke projekte. Grupa zapošljava 180 zaposlenika i više od osam godina je jedan od lidera na tržištu Hrvatske i regije.

"404 nastavlja poslovati potpuno neovisno, pod istim brandom i svojom će znanjima i timovima doprinijeti razvoju cijele grupe. Fokusirani smo na naše klijente koji su primarno lideri u svojim industrijama, digital izazivači te lideri tech sektora. MYTY je korak dalje koji će nam omogućiti da našim klijentima osiguramo još bolju i napredniju uslugu, a našim timovima da rade na novim izazovnim klijentima i tržištima", rekao je Nikola Vrdoljak iz agencije 404.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram