Zatvori
Foto: RIMAC AUTOMOBILI
PoslovniPuls
13/01/2023

Rimac službeno otvorio prvi europski izložbeni salon u u Bruxellesu

Rimac automobili u Bruxellesu su otvorili svoj prvi službeni izložbeni salon u Europi.

Prostor je nastao u suradnji s prodajnim predstavnicima Rimac automobila za područje Belgije i Luksemburga, D’Ieteren.

U prioopćenju tvrtke navodi se kako se u prostoru nalazi i vrhunski Nevera konfigurator. Kompletno Rimac iskustvo u prilagodbi, naručivanju i preuzimanju Nevere – i budućih Rimac hiperautomobila – pažljivo je ugrađeno u etos novog izložbenog prostora. Kao dio suradnje s tvrtkom D’Ieteren, novi prostor osigurat će punu podršku nakon prodaje za vlasnike Rimac hiperautomobila, koristeći dijagnostičke alate koje je razvio Rimac tim uz potpuno digitalizirane postprodajne usluge.

Svečanom otvorenju nazočili su ključni rukovoditelji Rimac Grupe, uključujući izvršnog direktora Matu Rimca, voditelja prodaje, Ronija Kerta i generalnog direktora Bugatti Rimca, Hendrika Malinowskog, kao i Davida Favesta, generalnog direktora za Rimac u D’Ieterenu.

“Ovaj novi suvremeni izložbeni prostor još je jedan dodatak rastućoj Rimac mreži partnera”, rekao je Malinowski. “Rimac je imao izvanrednu 2022. i otvaranjem vrata našeg novog prostora u Bruxellesu, ulazimo u 2023. s potpunim samopouzdanjem i pozitivnošću. Sljedećih 12 mjeseci predstavljat će još jedan važan razvojni period za Rimac.”

Dodao je: “U D’Ieteren Automotiveu nismo mogli poželjeti boljeg partnera za Belgiju i Luksemburg. Njihovo iskustvo i veze unutar automobilskog i luksuznog prostora pomoći će Rimcu da ostvari još veću prisutnost u regiji.”

Mate Rimac je dodao: „Daljnji rast naše mreže partnera dolazi u važnom trenutku za Rimac brend, prateći isporuke Nevere diljem svijeta. Naš novi prostor usmjeren na kupca u Bruxellesu, simboličnom srcu Europe, predstavit će Rimac novim klijentima, djelujući kao fizička dodirna točka s našim brendom i mogućnostima Nevere.”

David Favest, generalni direktor Rimca u Bruxellesu izjavio je: „Otvaranje prvog Rimac salona u srcu Europe opipljiva je konkretizacija našeg puta započetog prije dvije godine s Rimac timom. Rimac predstavlja budućnost hiperautomobila i potpuno je usklađen s D’Ieterenovom vizijom mobilnosti budućnosti: povezanom, održivom i uključivom. Kvantni skok u svijetu hiperautomobila u Belgiji i Velikom Vojvodstvu Luksemburg!”

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram