Zatvori
Foto: PRESS
PoslovniPuls
10/01/2023

Fisherija - lanac ribljih shop-ova dobio novog suvlasnika

Tvrtka Fisherija, specijalizirana za prodaju ribe i morskih plodova, kroz svojih, za sada, pet prodavaonica na području Zagreba, izgradila je uspješan i prepoznatljiv brend te ostvarila veliki rast koji se nastavlja širenjem maloprodajne mreže.

Početkom ove godine u vlasničku strukturu je ušao Denis Matijević, poduzetnik s preko 30 godina iskustva u poljoprivredno – prehrambenom sektoru. Vlasnik je nekoliko tvrtki u navedenom sektoru te je kroz brend the meat ozbiljno zakoračio u segment visokokvalitetne hrane, navodi se u priopćenju.

Kroz iskustvo novog vlasnika i strategiju poslovanja i razvoja dosadašnjih vlasnika Ivana Bosnića, Branimira Brzića, Marka Burazina i Ivice Žurića, otvara se prilika za još snažniji rast i razvoj brenda na tržištu Zagreba, ali i cijele Hrvatske.

Ovo je ujedno i prvi korak u povezivanju brendova Fisherija i the meat u segmentu visokokvalitetne hrane koji bi kroz suradnju i sinergijske efekte trebao biti temelj za novi iskorak na tržištu, poručuju iz Fisherije.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram