Zatvori
Foto: PRESS
PoslovniPuls
09/12/2022

Reorganizacija uprave HT-a, Siniša Đuranović je novi direktor za korporativne poslove

Nadzorni odbor HT je odobrio novu organizacijsku strukturu Uprave Hrvatskog Telekoma, kojom se uvodi pozicija člana Uprave za korporativne poslove koju preuzima Siniša Đuranović te Uprava od 8. prosinca radi u sastavu od sedam, umjesto dosadašnjih šest članova.

Upravu Hrvatskog Telekoma tako sada čine Kostas Nebis, predsjednik, Nataša Rapaić, nadležna za segment privatnih korisnika, Boris Drilo, nadležan za tehničke i informacijske funkcije, Ivan Bartulović, nadležan za ljudske resurse, Matija Kovačević, nadležan za financije, Marijana Bačić, nadležna za segment poslovnih korisnika, i Siniša Đuranović, nadležan za korporativne poslove.

Siniša Đuranović imenovan je novim članom Uprave i glavnim direktorom za korporativne poslove (CCO), počevši od 8. prosinca 2022. godine, a na tu funkciju dolazi s pozicije Starijeg potpredsjednika i glavnog pravnog savjetnika.

Nakon karijere u odvjetništvu gdje se specijalizirao za korporativno pravo i M&A, 2000. godine pridružio se Hrvatskom Telekomu. Tijekom svoje karijere u Hrvatskom Telekomu bio je odgovoran za vođenje regulatornih i pravnih odjela te strateških projekata HT-a i članica HT Grupe u Hrvatskoj i regiji. Od 2015. godine obnašao je dužnost Starijeg potpredsjednika i glavnog pravnog savjetnika, koordinirajući i upravljajući segmentima strategije Društva, M&A-a, pravnim i regulatornim poslovima, nacionalnom i međunarodnom veleprodajom, elektroničkom komunikacijskom infrastrukturom, medijskim i digitalnim uslugama te transformacijom poslovanja.

Također obnaša funkcije Predsjednika odbora direktora Crnogorskog Telekoma, člana Uprave društva HT holding d.o.o., člana Nadzornog odbora JP Hrvatske Telekomunikacije d.d. Mostar te zamjenika predsjednika HUP-ICT Udruge. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu, te završio executive MBA program na IEDC Bled.

“Siniša Đuranović je tijekom svoje više od dvadesetgodišnje karijere u Hrvatskom Telekomu imao veliki utjecaj na poslovanje Hrvatskog Telekoma, vodeći regulatorne i pravne poslove, veleprodaju i strategiju, doprinoseći uspjesima kompanije i učvršćivanju vodeće pozicije HT Grupe u ICT sektoru. Posjeduje temeljito znanje o HT-u i razumijevanje ICT industrije, u Hrvatskoj u regiji, te će kao član Uprave imati važnu ulogu u budućem rastu Hrvatskog Telekoma“, ističe Kostas Nebis, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram