Zatvori
Studenac trgovine
Foto: Studenac
PoslovniPuls
24/11/2022

Studenac najavio završnu integraciju lokalnih trgovačkih lanaca Pemo i Lonia

Započela je završna integracija preuzetih Pemo i Lonia prodavaonica. Proces uključuje preuređenje i vizualno usklađivanje 38 prodavaonica Pema i 300 prodavaonica Lonie s identitetom Studenca (rebranding) te finalno usklađivanje internih procesa, najavili su iz Studenca.

Do kraja godine sve će prodavaonice Pema te više od polovice prodavaonica Lonie postati dio jednog od vodećih maloprodajnih lanaca s najvećom i najbrže rastućom mrežom prodavaonica u Hrvatskoj. Potpuna integracija svih Lonijinih prodavaonica bit će završena do ožujka iduće godine.

"Akvizicije su uz organski rast važan dio poslovne strategije Studenca, a kompanija je već prethodno preuzela i uspješno integrirala lance Istarski supermarketi, Bure, Sonik, Kordun i Duravit. Svaki je poslovni uspjeh Studenca ujedno i uspjeh svih njegovih zaposlenika, stoga se posebna briga pridaje i integracijskom procesu zaposlenika kojima se pristupa sustavno, organizirano i pažljivo. Uz aktivnu komunikaciju tijekom procesa, za čak 1700 zaposlenika Pema i Lonie nude se i razne dodatne pogodnosti poput programa mentorstva, edukacija te integracijskog paketa nagrada. Također, tu je i veća mogućnost napredovanja i otvaranja novih radnih pozicija unutar brzorastuće Studenac mreže. Preuzimanjem Pema i Lonie Studenac je dodatno učvrstio svoj položaj i status omiljene trgovine-susjeda, koji se nalazi na korak do svojih kupaca u čak 15 hrvatskih županija i Gradu Zagrebu", poručuju iz Studenca.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram