Zatvori
PoslovniPuls
25/10/2022

Hrvatski fintech Aircash uskoro će podržavati i kriptovalute

Aircash svakodnevno radi na razvoju inovativnih proizvoda i usluga za svoje korisnike, kontinuirano prateći nove i predviđajući buduće trendove u fintech industriji. Širenjem unutar EU te kontinuiranim praćenjem potreba i navika svojih korisnika, prepoznali su trenutak za ulazak u ekosustav kriptoimovine.

Poštujući regulatorni okvir, cilj Aircasha je uključiti se u cijeli spektar digitalnih financijskih usluga i prostora digitalne imovine. Drugim riječima, to znači uključivanje u visoko dinamični ekosustav kriptoimovine i DLT-a.

Filip Šaravanja, voditelj digitalne imovine u Aircashu, odgovoran je za izgradnju rješenja koja će korisnicima Aircash aplikacije omogućiti pristup globalnim tržištima kapitala te ekosustavu kriptoimovine i DLT- a (blockchain). Pojasnio je zašto je važno odgovoriti na ovu potrebu tržišta i kako će u Aircashu izgledati sam razvoj kripto i DLT usluga.

˝Namjera je da se korisnicima Aircash aplikacije za početak omogući trgovanje različitim oblicima digitalne imovine, kako kriptoimovinom, tako i tradicionalnim financijskim instrumentima u obliku koji je za korisnike izrazito pristupačan˝, rekao je Šaravanja.

Dodaje i kako Aircash, kada je u pitanju razvoj novih i unapređenje postojećih proizvoda uz korištenje naprednih tehnologija, tu nema namjeru stati.

“Iznimno konkurentno EU tržište financijskih usluga u kojem Aircash posluje zahtjeva kontinuirani razvoj novih mogućnosti i vrijednosti za sve korisnike. Mnogi pokušaji primjene inovativnih tehnologija, kao što vidimo na primjeru Web3, dobili su izuzetno puno pozornosti unazad nekoliko godina, ali se još uvijek nalaze u začetku evolucijskog ciklusa unutar digitalnih financija˝, zaključuje Šaravanja.

Aircash je prvi hrvatski fintech koji širi dostupnost svojih usluga i proizvoda unutar EU, a korištenje inovativnih financijskih usluga doprinijet će pružanju još više benefita svojim korisnicima.

Iako je, kažu, pred njima još puno posla, vesele se nadolazećim izazovima u stvaranju jednostavnog i pouzdanog načina da svojim korisnicima približe cijeli spektar digitalnih financijskih i Web3 usluga.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram