Zatvori
Kevin Hart
PoslovniPuls
20/10/2022

J.P. Morgan uložio u VC tvrtku hollywoodske zvijezde Kevina Harta

Zanimljive vijesti stižu iz SAD-a. Američka bankarska grupacija J.P. Morgan uložila je nepoznatnu svotu novca u venture capital ulagačku tvrtku Hartbeat Ventures, iza koje stoji komičar i glumac Kevin Hart.

Njegova tvrtka ulaže u startupe i mlade perspektivne tvrtke iz lifestyle, medijskog i tehnološkog sektora, uz poseban naglasak na startupe koje vode pripadnici manjina i ugroženih skupina.

Hartbeat Ventures je već uložio u nekolicinu startupa poput BrightFox-a, avatar platforme Ready Player Me, kompanije za flaširanu vodu Path i proizvođače uređaja za masažu Therabody.

"Mi razgovaramo i nabacujemo se s idejama i tada dolazimo do onih najboljih mugućih. To je nešto što sam radio jako dobro zadnjih nekoliko godine i okružio se s ljudima koji to također rade dobro i tako sam naučio kako ulagati", objasnio je Hart prilikom gostovanja na TechCrunch Disrupt konferenciji.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram