Zatvori
Saša Cvetojević Sinago
Foto: Sinago / LinkedIn
PoslovniPuls
05/10/2022

Poznata imena s domaće poduzetničke scene osnovala zajedničku ulagačku tvrtku

Futura Partners, nova ulagačka tvrtka koja ukuplja poznate domaće poduzetnike Sašu CvetojevićaLuku Abrusa FijačkoBerislava HorvataJosipa Konjevoda i Fidestum Filipa Jelića, te Ivana Gabrića, Zlatka Knezovića i Ognjena Bagatina, preuzela je tvrtku Sinago, koja je usmjerena na izvoz luksuznih interijera.

„Cilj nam je da se u iduće tri godine etabliramo kao europski lider u segmentu opremanja luksuznih interijera. Najveći dio naših prihoda dolazi od opremanja prodajnih prostora, no želimo razvijati i poslove vezane uz luksuzno uređenje rezidencijalnih objekata, tj. stanova i kuća. U planu nam je kreiranje linije proizvoda pod vlastitim brendom“, rekao je Filip Jelić, direktor tvrtke Futura Partners.

Među najvažnijim klijentima tvrtke trenutačno su Armani Exchange, Diesel, Geox, PUIG i Philipp Plein. Tvrtka iza sebe ima rad na nekoliko kontinenata – od Sjeverne Amerike do Azije, a potvrda kvalitete njezina rada su prodajni prostori luksuznih brendova koje je uređivala u slavnim robnim kućama među kojima su Bloomingdales, Harrods, Selfridges i Galeries Lafayette.

„Od upita do primopredaje trudimo se našim kupcima pružiti vrhunsku razinu usluge. Responzivnim i fleksibilnim pristupom njihovim zahtjevima te vrhunskom kvalitetom proizvoda zaradili smo status preferiranog dobavljača renomiranih svjetskih brendova koji su nam prepustili opremanje svojih najvažnijih prodajnih lokacija i „flagship“ trgovina. Iznimno smo ponosni na naš mali, ali visoko motiviran tim. Odvažnost da se suočimo s tehnički najzahtjevnijim izazovima na području uređenja interijera, izbrusila je vještine naših majstora koji s lakoćom izvode jedinstvena, kompleksna i beskompromisna rješenja“, kazao je Jelić.

Tvrtka Sinago trenutačno zapošljava 70 djelatnika, a s rastom proizvodnje namjerava otvarati nova radna mjesta.

Nova uprava tvrtke snažan naglasak sada stavlja na prodaju, tj. pregovore s tvrtkama koje stoje iza luksuznih brendova diljem svijeta, te arhitektima koji surađuju s tim tvrtkama, te koji rade na opremanju luksuznih privatnih  i poslovnih prostora.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram