Zatvori
Best Stay konferencija logo
PoslovniPuls
03/10/2022

Best Stay konferencija okuplja lidere turističke industrije u srcu Međimurja

Od 12. do 14. listopada u Termama Sv. Martin, u srcu Međimurja održat će se Best Stay konferencija za lidere u turizmu na kojoj će svoja znanja, iskustva i greške na kojima su učili, podijeliti stručnjaci iz najvećih regionalnih hotelskih kompanija: Adriatic Luxury Hotels, Maistra Hospitality Group, Valamar, Movenpick, Blue Sun, Hilton, Radisson Collection. 

Domaćin konferencije je Međimurje, jedina hrvatska destinacija koja je 3 puta za redom osvojima European Destination of Excellence

Može li turizam biti zelen i održiv

Osma po redu Best Stay konferencija upoznat će djelatnike u turizmu s trendovima, ali i izazovima koji čekaju turističku industriju u nadolazećim sezonama - od tehnologija koje će pomoći kod kreiranja turističkog iskustva, do toga kako smanjiti carbon footprint i osigurati gostima nova, zabavna iskustva primjenom tehnologija proširene stvarnosti

Jedini hrvatski hotel s EU Ecolabel certifikatom podijelit će iskustvo održivog poslovanja

Terme Sveti Martin pioniri su održivih procesa u svakodnevnom poslovanju u turizmu, te jedini hrvatski hotel sa EU Ecolabel certifikatom. Nuša Korotaj, Generalna direktorica Terma Sveti Martin provest će publiku kroz cijeli proces:" Mi kao tvrtka zaista poštujemo najviše standarde ekološke zaštite, a želja nam je s kolegama iz struke pronaći nova održiva rješenja za sve promjene koje čekaju turizam i hotelijerstvo.“ O temi održivosti u hotelijerstvu pričat će i Ged Brown, izvršni direktor portala Low Season Traveller, koji opslužuje publiku koja putuje van sezone, kako bi smanjila utjecaj na okoliš. 

Stručnjaci će pojasniti kako privući i zadržati najbolje zaposlenike

Andraa Piirsalu, direktor korporativne kulture i ljudskih potencijala Radisson Collection Hotela pričat će o tome kako dizajnirati putanju svakog zaposlenika kako bi zvijezde vašeg tima ostale u organizaciji, što je izazov s kojim se turizam suočava iz godine u godinu. 

Predstavit će novi Maistrin koncept urbanih, gradskih hotela 

Tihana Baždar Gašljević, voditeljica upravljanja brandom Maistra City Vibes  te Marriot hotela te Ivan Gregorović direktor hotela Zonar Zagreb predstavit će koncept renoviranog i repozicioniranog hotela Panorama pod novim imenom i dizajnom -  Zonar Zagreb, kao i brand urbanih hotela Maistra City Vibes.
Zonar Zagreb se otvara u proljeće 2023., a na njemu je radio nagrađivani arhitektonski Studio UP, koji je zaslužan za uspjeh family hotela Amarin, te brojni poznati domaći umjetnici i dizajneri. 

Sudionici konferencije umanjit će svoj carbon footprint sadnjom vinove loze

Kako je tema konferencije održivost i zeleno poslovanje, sudionici konferencije moći će izračunati svoj carbon footprint, te napraviti offsetting sadnjom vinograda obitelji Hažić na proljeće 2023. Na stranici Best Stay možete se prijaviti na njihov newsletter i saznati više o ovoj hvale vrijednoj incijativi. 

Jedina konferencija na kojoj možete dogovoriti sastanak bez potezanja za rukav

Direktorica konferencije Martina Lucić Čanak izrazito je zadovoljna: "Uspjeli smo na na jednom mjestu uspjela okupiti lidere turističkog sektora regije i pokrenuti nove poslovne suradnje, kao i otvoriti horizonte primjene tehnologije u turizmu."

Ostalo je još par mjesta

Ako radite u turizmu i htjeli bi unaprijediti svoj proizvod i ponudu, još uvijek nije kasno da se prijavite na Best Stay, regionalnu konferenciju za lidere u turizmu. https://www.beststayevent.com/register

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram