Zatvori
PoslovniPuls
01/09/2022

P2P Finance – brzo i jednostavno financiranje za poduzeća

Upravo ste dobili novu narudžbu od kupca i trebate nabaviti materijal za proizvodnju, ali nemate dovoljno financijskih sredstava za realizaciju?

Za vas smo razvili P2P (peer-to-peer) platformu, online tržište financiranja koje vam omogućuje brzi pristup novcu na temelju ustupa vaših postojećih nenaplaćenih potraživanja od kupaca i kratkoročne namjenske zajmove do 6 mjeseci. Na taj način jednostavno možete osloboditi novac koji ste vezali s izdanim računima s dugim rokom plaćanja i ta sredstva dobivena putem P2P platforme iskoristiti za novi proizvodni ciklus.

P2P Finance je prva online financijska platforma za izravno tj. uzajamno financiranje poduzeća u Hrvatskoj i dostupna je 24 h na dan, 7 dana u tjednu. Cjelokupni postupak financiranja poduzeća odvija se online i u potpunosti je automatiziran, s transparentnim troškovima i minimalno dokumentacije.

Kako do financiranja na P2P platformi ? 

Jednostavno otvorite račun za svoje poduzeće na P2P platformi (registracija), prijavite se na korisničko sučelje putem www.p2pfinance.hr i unesete podatke o potraživanjima koja želite prodati ili podatke o visini zajma koji trebate. Zatim, samo jednim klikom dobijete ponudu financiranja koju možete prihvatiti ili odbiti. Nakon inicijalne registracije, dostave potrebne dokumentacije i potvrde ponude, P2P platforma će isti radni dan doznačiti novčana sredstva na vaš transakcijski račun u banci (ako je transfer potvrđen prije 14:30 sati).

Do sada je putem P2P platforme  plasirano preko 20 mil HRK obrtnih sredstava raznim hrvatskim poduzećima.

Prednosti financiranja poduzeća putem P2P platforme:

1.    100% online poslovanje, a vaša sigurnost i anonimnost je zajamčena

2.     Koristite prema potrebi

3.     Mogućnost financiranja tražbina u cijelosti i isplate isti dan

4.     Potpuna transparentnost troškova, bez troškova otvaranja i održavanja računa

5.     Financiranje bez valutne klauzule

 Posjetite P2P platformu na www.p2pfinance.hr i odmah zatražite ponudu za financiranje.

SPONZORIRANO / PROMO

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram