Zatvori
PoslovniPuls
20/06/2022

Međunarodna konferencija "Kvaliteta360“ okupila više od 160 sudionika iz Hrvatske i inozemstva

Međunarodna konferencija o kvaliteti u poslovanju „Kvaliteta360“ održala se 07.06.2022. godine i okupila je više od 160 sudionika iz Republike Hrvatske i inozemstva koji su u formalnim i neformalnim dijelovima konferencije, u ugodnoj atmosferi hotela Sheraton u Zagrebu, mogli razmjenjivati svoja znanja, iskustva i najbolje prakse upravljanja kvalitetom u poslovanju.

Na samom početku konferencije sudionicima se obratio osnivač i direktor razvoja poslovanja konzultantske tvrtke BARREK Group Robert Barišić i rekao koja je ideja organizacije ovakve konferencije i što se želi postići osvještavanjem ljudi o isporuci kvalitete kroz svoje proizvode i usluge.

Cilj konferencije je razmjena iskustava i podizanje svijesti o važnosti upravljanja kvalitetom sa svrhom boljeg pozicioniranja proizvoda i usluga na domaćem i globalnom tržištu Europske Unije i svijeta.

Kroz 14 dinamičnih predavanja sudionicima su se obratiti renomirani hrvatski i inozemni poduzetnici i predstavnici tvrtki iz različitih sektora gospodarstva, a koji su upravo podizanjem i održavanjem visoke razine kvalitete prepoznati na domaćem i globalnom tržištu. Na kraju formalnog dijela konferencije, održana je panel rasprava koja je ove godine bila na temu: "Kvalitetno obrazovanje kao temelj kvalitetnog gospodarstva".

Osim formalnog dijela konferencije, sudionici su na kavi dobrodošlice, pauzi za kavu, pauzi za ručak i na after partyu, mogli ostvariti nove poslovne kontakte, razmijeniti informacije pa i održati radne sastanke.

Za više informacija i galeriju fotografija posjetite web stranicu konferencije na: https://kvaliteta360.eu/

SPONZORIRANO/PROMO

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram