Zatvori
Rimac Nevera
Foto: Rimac Automobili
PoslovniPuls
09/06/2022

Spektakl u Varaždinu: Pilot Red Bull-a odmjerit će snage protiv Rimčeve Nevere

Najskuplji automobili na svijetu, zračne akrobacije, utrke ubrzanja i utrka električnog hiperautomobila Rimac Nevere i akrobatskog aviona - sve to nas ovog vikenda očekuje u Varaždinu!

Fly over je jedinstveni projekt koji za cilj ima promociju Hrvatske, a iza njega stoji tim hrvatske organizacije pod nazivom Clean Fellas. Riječ je o trodnevnom susretu koji traje od petka do nedjelje, a okupit će vlasnike raritetnih automobila koji dolaze iz čak 16 europskih zemalja. 

Glavni dio programa je u subotu, 11. lipnja, kada će se sudionici Fly overa okupiti na Kapucinskom trgu u Varaždinu, odakle će krenuti u defile varaždinskim ulicama. Karavana će se odvesti do varaždinskog aerodroma na kojem ćemo svjedočiti posebnom i dosad neviđenom spektaklu: Peter Podlunšek, iskusni
Red Bull akrobatski pilot, će u sportskom avionu voziti iznad Rimac Nevere na visini od tek nekoliko metara i - okrenut naopačke.

Spektaklu na varaždinskom aerodromu moći će sudjelovati ograničen broj sudionika zbog sigurnosnih
razloga, a ulaznice se mogu nabaviti na web stranici organizatora, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram