Zatvori
PoslovniPuls
31/05/2022

2. Međunarodna konferencija o kvaliteti u poslovanju – Kvaliteta360

Međunarodna konferencija o kvaliteti u poslovanju Kvaliteta360 okupit će 200 predstavnika tvrtki i gospodarstvenike iz različitih sektora gospodarstva Republike Hrvatske i inozemstva koji će u formalnim i neformalnim dijelovima konferencije, u ugodnoj atmosferi Hotela Sheraton u Zagrebu, slobodno razmjenjivati svoja znanja, iskustva i najbolje prakse upravljanja kvalitetom u poslovanju.

Cilj konferencije je razmjena iskustava i podizanje svijesti o važnosti upravljanja kvalitetom sa svrhom boljeg pozicioniranja proizvoda i usluga na domaćem i globalnom tržištu Europske Unije i svijeta.

Kroz 18 dinamičnih praktičnih predavanja sudionicima će se obratiti renomirani hrvatski i inozemni poduzetnici i predstavnici tvrtki iz različitih sektora gospodarstva, a koji su upravo podizanjem i održavanjem visoke razine kvalitete prepoznati na domaćem i globalnom tržištu.

Program konferencije možete pogledati na sljedećoj poveznici: https://kvaliteta360.eu/program/

Osim formalnog dijela konferencije, sudionici će na pauzi za kavu, pauzi za ručak i na after partyu, moći ostvariti nove poslovne kontakte, razmijeniti informacije pa i održati radne sastanke.

Ne zaboravimo Koktel After Party na kojem će najsretniji sudionici dobiti vrijedne nagrade sponzora konferencije!

Glavna nagrada je vikend za dvoje u hotelu Sheraton Dubrovnik.

Ne propustite jedinstvenu međunarodnu konferenciju o kvaliteti u poslovanju Kvaliteta360.

Pogledajte kako nam je bilo 2021. godine:

SPONZORIRANO / PROMO

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram