Zatvori
Davorin Capan
PoslovniPuls
27/05/2022

Neos i SV Group predstavili zajedničke rezultate

Neos, tvrtka specijalizirana za tehnološki napredna IT rješenja i SV Group, tvrtka specijalizirana za razvoj i implementaciju softvera, jačaju zajedničku poziciju na tržištu kroz snažnije korporativno udruživanje, stoji u priopćenju.

Predstavili su IT grupaciju s više od 130 zaposlenika, uglavnom visokoobrazovanih softverskih inženjera, uz prihod u prošloj godini na razini 114 milijuna kuna i 20 milijuna kuna EBITDA-e.

"Okrupnjivanje u hrvatskoj IT industriji je prema našim strateškim procjenama neizbježno, osobito za kompanije koje poput Neosa imaju ambiciju postati ključni igrači u široj regiji. Uvjeren sam kako će zajednički nastup Neosa i SV Groupe imati sinergijski učinak, gdje će se naša stručnost iz softverskog inženjerstva, podatkovne analitike, strojnog učenja, a osobito brzorastućeg područja infrastrukture u cloudu konsolidirati i osnažiti. U ovom trenutku razmatramo moguće opcije za akvizicije, i izvan granica Hrvatske, konkretnije u Sloveniji", rekao je Davorin Capan, član Uprave i CEO Neosa.

"Konsolidacijom ponuda i integracijom usluga, postat ćemo važan čimbenik na regionalnom tržištu cloud usluga. Čvrsto usidreni u dvije globalne platforme, Oracle i IBM, postat ćemo nezaobilazni igrač u cloud ekosustavu te omogućiti lagano i učinkovito cloud putovanje kompanijama na regionalnom tržištu, ali i šire", zaključio je Capan.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram