Zatvori
Foto: DOK-ING
PoslovniPuls
06/05/2022

Nova pojačanja u Upravi DOK-ING-a

Uprava DOK-ING-a, vodeće hrvatske kompanije s ekspertizom u području robotskih i autonomnih sustava i opreme za posebne namjene, ojačana je dvojicom novih članova.

Domagoj Stunić, novoimenovani je član Uprave DOK-ING-a za Razvoj i istraživanje, IT i Project management. Svoju karijeru u DOK-ING-u je započeo još 2014.godine na poziciji Senior projektnog menadžera za američku vojnu sigurnost i obranu, a kasnije je bio i Voditelj prodaje za tržište SAD-a. Prije imenovanja u Upravu, Stunić je tri godine radio na poziciji Voditelja Odjela za razvoj i istraživanje. Prije DOK-ING-a, Stunić je radio u tvrtkama Atos i Siemens. Diplomirao je na Fakultetu elektronike i računarstva u Zagrebu, smjer Automatika.

Gordan Pešić, novoimenovani je član Uprave DOK-ING-a za Prodaju, marketing, razvoj poslovanja, podršku korisnicima i ljudske resurse DOK-ING-a. Svoju karijeru je započeo u DOK-ING-u još 2012.godine u Odjelu prodaje i marketinga. Pešić ima više od 15 godina iskustva u području sigurnosti i obrane te ima međunarodno iskustvo iz projekata razvoja sposobnosti. Uspješno je vodio mnogobrojne projekte razvoja poslovanja, širio portfelj proizvoda te je tijekom svoje karijere bio izrazito uspješan u dobivanju poticaja iz nacionalnih i EU izvora (FP7, Horizon2020, PESCO, EDIDP i ESIF fondovi u području istraživanja, razvoja i inovacija) u ulozi Voditelja razvoja poslovanja u DOK-ING. Pešić je i predsjednik Tematskog inovacijskog vijeća za sigurnost te aktivno radi na promociji hrvatske obrambene industrije u ulozi potpredsjednika Hrvatskog klastera konkurentnosti obrambene industrije. Diplomirao je na Visokoj školi za poslovanje i upravljanje, smjer projektni menadžment, stoji u objavi iz DOK-ING-a.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram