Zatvori
PoslovniPuls
05/05/2022

Real Web preuzeo domaći nekretninski portal Crozilla

Real Web preuzeo je od tvrtke Digitalni klik portal za nekretnine Crozilla.com, objavljeno je.

Real Web upravlja vodećim portalima za nekretnine Immobiliare.it (Italija), Spitogatos (Grčka) i Nepremicnine.net (Slovenija), a sada je potvrdio i akviziciju portala Crozilla.com. Tim preuzimanjem Real Web dodatno jača lokalnu prisutnost grupe u Hrvatskoj, budući je s portalom Indomio već prisutna na domaćem tržištu, navodi se u priopćenju.

Oglasnik Crozilla.com, koji je 2006. godine pokrenuo Ante Tabak, s godinama je postao referentni portal za nekretnine u Hrvatskoj.

"Kao i mnogi drugi koji su tih godina pokrenuli web stranicu, i ja sam krenuo u razvoj Crozilla.com iz ‘garaže’, sa željom da kao i na zapadu imamo pretraživač ponude nekretnina na internetu. Bili smo aktivni sudionici u digitalnoj transformaciji oglašavanja nekretnina te prvi izgradili kanal za promociju nekretnina u inozemstvu“, izjavio je Tabak.

Njegova tvrtka Digitalni klik, uz oglasnik Crozilla.com, ima i odjel za razvoj softverskih rješenja pod brandom House of Code, koji je zadužen za razvoj partnerskog portala za nekretnine Immowelt, inače dio AVIV grupe. Nakon prodaje Crozille, Digitalni klik planira dodatno proširiti svoj IT odjel ponudom razvoja inovativnih rješenja u Hrvatskoj i inozemstvu, pa će njegovi zaposlenici nastaviti razvijati softver za brendove i proizvode AVIV grupe, stoji u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram