Zatvori
Foto: Unsplash / Stephen Dawson
PoslovniPuls
04/04/2022

CISEx webinar: Sašo Breitenberger otkriva sve o peer-to-peer financiranju

CISEx poziva na webinar „Ulaganje putem P2P (peer-to-peer) platforme – jedna od mogućnosti kako povećati vrijednost novca u vrijeme inflacije“ koji će održati Sašo Breitenberger, direktor tvrtke-članice CISEx-a P2P FINANCE. Webinar će se održati u četvrtak, 7. travnja s početkom u 16 sati.

Fintech poduzeće P2P FINANCE koje je u većinskom vlasništvu uspješne slovenske BT grupe (Borza terjatev), upravitelj je online informacijskog sustava – P2P platforme, prve "peer-to-peer" platforme za uzajamno odnosno izravno financiranje među hrvatskim poduzećima.

P2P platforma jest online organizirano financijsko tržište na kojem se susreću poduzeća s viškom likvidnih sredstava koja žele sigurno, jednostavno i profitabilno uložiti svoj novac te poduzeća s manjkom likvidnosti za financiranje obrtnoga kapitala.

Pridružite se webinaru u četvrtak, 7. travnja s početkom u 16 sati i saznajte kako funkcionira P2P platforma, koje su prednosti ulaganja, kako se na P2P platformi kvalitetno upravlja kreditnim rizicima i ono najzanimljivije kako ostvariti atraktivne prinose od 5 do 11+% godišnje.

Prijavite se ovdje.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram