Zatvori
Foto: Mclaren Racing
PoslovniPuls
17/03/2022

Google postao sponzor Formula 1 tima McLaren

Formula 1 ekipa McLaren je najavila kako je potpisala "veliko, višegodišnje partnerstvo" s Googleom, čiji će se logo nalaziti na njihovim bolidima Formule 1 i Extreme E.

Googleove proizvode tim će koristiti u svojim svakodnevnim operacijama kao dio ugovora, dok će se Googleova robna marka također pojaviti na vanjskim bojama njihovih F1 i Extreme E bolida, a od ove sezone Google Chrome boje bit će prisutne na poklopcima kotača na McLarenovom F1 bolidu.

McLaren je također potvrdio kako će se Googleov logo ove sezone nalaziti i na kacigama te trkaćim odijelima Landa Norrisa i Daniela Ricciarda, kao i na odijelima njihovih kolega iz Extreme E, Emme Gilmour i Tannera Fousta.

Izvršni direktor McLaren Racinga Zak Brown rekao je: “Apsolutno smo oduševljeni i ponosni što možemo poželjeti dobrodošlicu Googleu u obitelj McLaren Racing. Google je globalni lider u tehnologiji i bio je revolucionarni inovator u povezivanju ljudi diljem svijeta. Integracijom platformi poput Androida i Chromea u naše poslovanje, naš će tim biti bolje usredotočen na snažnije trkaće performanse. Radujemo se uzbudljivom partnerstvu koje se proteže kroz Formulu 1 i Extreme E.”

“McLaren Racing predstavlja najbolje od onoga na trkaćoj stazi u pogledu performansi, uključivanja i održivosti, a to su vrijednosti koje dijelimo u Googleu. Donosimo više inovacija na platforme kao što su Android i Chrome i neprimjetno ih povezujemo s drugim Googleovim uslugama kako bismo optimizirali McLarenove performanse na dan utrke", izjavio je Nicholas Drake, potpredsjednik marketinga u Googleu.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram