Zatvori
PoslovniPuls
16/03/2022

Zagrebačka banka omogućila plaćanja putem Apple Pay-a

Za svoje klijente, korisnike Mastercard i Visa kartica, Zagrebačka banka od 15. ožujka 2022. godine uvodi mogućnost mobilnog plaćanja putem Apple Pay usluge, stoji u priopćenju.

Apple Pay omogućuje korisnicima iPhone, Apple Watch, iPad i Mac uređaja brz, siguran i beskontaktni način plaćanja, a aktivira se jednostavno i besplatno putem m-zabe i Apple Walleta.

Apple Pay je moguće koristiti na Apple uređajima s iOS sustavom minimalne verzije 8.1 (iPhone 6, iPad mini 3, iPad Pro, Apple Watch 1 i svi noviji modeli). Putem Apple Watcha usluga Apple Pay može se koristiti i na mobilnim uređajima iPhone 5 i 5c.

Kada je riječ o korištenju usluge putem iPhonea ili Apple Watcha, dovoljno je približiti uređaj POS terminalu kako bi se izvršilo beskontaktno plaćanje. Plaćanje putem Apple Paya omogućava visoku sigurnost, a autorizacija se odvija Face ID-om, Touch ID-om ili šifrom uređaja.

Kartice Zagrebačke banke koje se mogu koristiti u Apple Pay digitalnom novčaniku su:

  • Visa debitna kartica kunskog tekućeg računa
  • Standardna Mastercard kreditna kartica
  • Zlatna Mastercard kreditna kartica
  • Platinum Mastercard kreditna kartica
  • go!card Mastercard kreditna kartica
  • Visa debitna kartica kunskog žiroračuna
  • Visa debitna kartica deviznog računa

Apple Pay prihvaćen je na svim prodajnim mjestima koja omogućuju beskontaktno plaćanje, što se odnosi na većinu trgovina, ljekarni, restorana, kafića i brojna druga prodajna mjesta, stoji u priopćenju iz ZABA-e.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram