Zatvori
PoslovniPuls
21/02/2022

Zašto ti (ne) treba MBA? Prijavi se i saznaj

Ovog četvrtka, 24. veljače 2022. održava se webinar „Ask me Anything“ u organizaciji poslovne škole COTRUGLI. Sudjelovanjem na ovom događaju imat ćete priliku čuti autentična iskustva alumnija vodećeg MBA programa u regiji!

MBA je sve traženiji u poslovnom svijetu. Jamči razvoj jakih lidera, široku mrežu poslovnih kontakata, lakše i brže napredovanje, a samim time i veće prihode. Uz dobrobiti MBA programa, mnogi su već doživjeli potpuni preokret i ubrzani napredak karijere. Zašto ne biste i vi?

Ako već neko vrijeme razmišljate o upisu MBA programa, 45-minutni „Ask me Anything“ webinar pomoći će vam pri odluci i odgovoriti na pitanja na koja možda još nemate odgovor. 

Iskustva iz prve ruke

Ova jedinstvena prilika omogućuje vam interakciju s renomiranim predavačem dr. Chrisom Daltonom i istaknutim alumnijima poslovne škole COTRUGLI: 

  • Ana Hajnal (Head of Global Medical Affairs Finance (PDMA Finance) / F.Hoffmann-La Roche)
  • Ivan Ivanov (Director of Retail Banking / Bulgarian American Credit Bank)
  • Pavle Mihajlović (Head of Operational Improvement / Scholz Recycling)
  • Zorana Milidrag (Global eCommerce Director / Sport Vision & President Association Serbia)

Koliko je MBA utjecao na razvoj njihove karijere i osobni rast, kakvo je njihovo cjelokupno iskustvo na COTRUGLIJU? Odgovor saznajte iz prve ruke u četvrtak, 24. veljače u 15.00 sati. Sudjelovanje se ne naplaćuje, a prijaviti se možete ovdje

Zgrabite svoju priliku!

Nova generacija COTRUGLI MBA programa kreće 25. ožujka 2022. Još uvijek stignete rezervirati svoje mjesto i to uz posljednju ovosezonsku upisnu pogodnost od 20% popusta na školarinu! Saznajte više. 

Centralno mjesto za poslovnu edukaciju 

COTRUGLI Business School vodeća je poslovna škola u JI Europi. Škola okuplja više od 2300 alumnija, a njezini programi su međunarodno akreditirani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Ova akreditacija polaznicima jamči prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitetu predavača te iskusne i relevantne polaznike MBA programa. Kroz njene edukacije i treninge prilagođene specifičnim potrebama raznih vodećih kompanija diljem regije prošlo je više od 20 000 polaznika.

SPONZORIRANO / PROMO

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram