Zatvori
PoslovniPuls
24/01/2022

Legendarni Esport klan traži novog člana - evo što mu sve nude

Poznata Esport ekipa FaZe objavila je kako kreće u potragu za novim članom svog brzorastućeg tima. Sve se događa putem streaminga na YouTube-u i Twitch-u kroz 15-dnevno natjecanje 20 kandidata koji će ukrstiti svoje gaming vještine.

Pobjednik izazova "Road to FaZe1" dobit će 1 milijun dolara bonusa dobrorodšlice i to u kriptu, kao i sponzorski automobil - nabrijani Nissan GT-R.

FaZe, jedan od prvih gaming klanova ikad, ove godine inače bi se trebao naći na burzi i to kroz SPAC spajanje s tvrtkom B.Riley Principal 150 Merger Corp. Tržišna kapitalizacija FaZe-a nakon izlistavanja na burzu navodi će iznositi čak milijardu dolara, a kroz spajanje FaZe će dobiti i pristup svježem kapitalu od 300 američkih dolara.

FaZe je jedna od prvih profesionalnih esports gaming organizacija čiji se igrači danas natječu u popularnim video igrama Call of Duty, Fortnite i PUGB i drugima, a surađuju s globalno prepoznatljivim brendovima poput McDonald'sa i Manchester Cityja.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram