Zatvori
PoslovniPuls
07/01/2022

Azijski gaming izdavač uložio 400 milijuna dolara u kreativce koji stoje iza "Avengers" franšize

Japansko - korejski izdavač mobilnih i PC video igara, Nexon, potvrdio je ulaganje teško čak 400 milijuna dolara u američku produkcijsku kompaniju AGBO, iza koje stoje Anthony i Joe Russo, redatelji poznati po kormilarenju nad Marvelovim filmskim franšizama "Avengers" i "Captain America".

Iz AGBO-a su objavili kako će prikupljeni kapital iskoristiti za razvoj video igara po svojim filmovima i drugom intelektualnom vlasništvu, ne otkrivši o čemu je točno riječ, ali postoje spekulacije kako bi njihova uspješnica s Netflixa - "Extraction" s Chrisom Hemsworthom u glavnoj ulozi, mogla dobiti nastavak u vidu video igre.

"Partnerstvo AGBO-a s Nexonom predstavlja značajnu sinergiju, pospješujući konvergenciju franšizne filmske produkcije i video igara s globalnim dosegom. Naša se suradnja temelji na zajedničkoj viziji budućnosti pripovijedanja i koristi jedinstvene talente obiju tvrtki", poručili su iz ARBO-a.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram