Zatvori
PoslovniPuls
05/01/2022

Vodeći NFT marketplace OpenSea sada vrijedi više od 13 milijardi dolara

Najpoznatija aukcijska platforma za NFT-ove, OpenSea, objavila je kako je zatvorila novu ulagačku rundu tešku 300 milijuna dolara koja je ukupnu valuaciju ovog blockchain startupa podiglo na impresivnih 13,3 milijardi američkih dolara, objavljeno je.

"Imamo četiri cilja - ubrzati razvoj naših proizvoda, značajno poboljšati sigurnosti i podršku našim korisnicima, realizirati značajnija ulaganja u širu NFT i Web3 zajednicu i povećati naš tim", objavili su iz OpenSea.

OpenSea najveća je online platforma za trgovinu, prodaju i aukciju NFT-ova. Samo u posljednjih trideset dana preko nje su ostvarene transakcije teške 2,5 milijarde dolara.

"Vidjeli smo kako je NFT ekosustav eksplodirao prošle godine, s OpenSea je zabilježio rast volumena transakcija u 2021. godini od 600 puta. Ali tek počinjemo – i moramo brzo povećati svoj tim! Ako ste motivirani za izgradnju destinacije za nove otvorene digitalne ekonomije, pridružite nam se. Ne možemo biti uzbuđeniji zbog putovanja koje je pred nama", poručio je izvršni direktor i suosnivač OpenSea platforme, Devin Finzer.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram