Zatvori
PoslovniPuls
23/11/2021

Deloitte Hrvatska dobila nove direktore, među njima i proslavljeni plivač

Deloitte Hrvatska i ove godine znanje i zalaganje svojih stručnjaka nagrađuje promoviranjem na nove funkcije. Petra Bulić i Gordan Kožulj, dosadašnji viši menadžeri promovirani su na pozicije direktora, a bit će zaduženi za daljnji razvoj usluga poreznog i poslovnog savjetovanja u Hrvatskoj, stoji u priopćenju.

Petra će biti zadužena za daljnji razvoj usluga poreznog savjetovanja u Hrvatskoj te za razvoj usluga na području transfernih cijena u Hrvatskoj i regiji. Svoj put u Deloitteu Petra je započela u kontrolingu gdje je radila na poziciji upravljačkog računovođe, a 2008. godine pridružuje se Odjelu poreznog savjetovanja.

Petra je diplomirala financije na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu. Kroz godine rada specijalizirala se za pružanje usluga na području transfernih cijena, međunarodnog oporezivanja i poreza na dobit. Fokus njezinog rada je savjetovanje kod restrukturiranja, savjetovanje kod strukturiranja novih modela za pružanje usluga povezanim društvima, savjetovanje pri izradi modela transfernih cijena i politika transfernih cijena za multinacionalne grupacije.

Petra je voditeljica Deloitte SheXO inicijative za Hrvatsku čiji je cilj umrežavanje poslovnih žena, razmjena ideja i iskustava, razvoj i jačanje ženskog poduzetništva te podrška mentorstvu poslovnih žena s ciljem razvoja njihovih karijera i sveukupne poslovne klime.

"Radujem se promociji u direktoricu te izazovima koji ona nosi. Poseban fokus mog rada biti će na daljnjem razvoju područja transfernih cijena u Hrvatskoj i regiji te razvoju našeg regionalnog tima stručnjaka na području transfernih cijena s ciljem povećanja transparentnosti, poboljšanja poslovne klime te povećanja investicijske sigurnosti", istaknula je Bulić.

Gordan je tijekom zadnjih desetak godina stekao iskustvo u raznim segmentima strateškog i operativnog savjetovanja. Stručnjak je za teme vezane za procjene i unapređenje poslovnih procesa, poboljšanje financijskih i operativnih performansi te restrukturiranje poslovanja kroz razvoj poslovne strategije.

Diplomirao na University of California, Berkeley (SAD), a MBA diplomu stekao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Također, certificirani je stručnjak za upravljanje projektima - Project Manager Professional (PMP).

"Jedna od mojih primarnih zadaća u Deloitteu je osigurati stručni razvoj zaposlenika i daljnji rast konzalting tima, kako bi kroz specifične ekspertize i kvalitetne resurse pomogli klijentima izvući maksimum iz današnjih poslovnih prilika. Dodatan naglasak stavit ćemo na jačanju tehnološke dimenzije našeg portfelja usluga jer postoji rastući trend tržišnih potreba za njima. U pripremi i provedbi projekata posebno ćemo se osloniti na suradnju s drugim odjelima, jer upravo u tome leži intelektualna snaga, a time i tržišna prednost Deloittea", naglasio je Kožulj.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram