Zatvori
PoslovniPuls
03/11/2021

DHL proglašen najboljim svjetskim poslodavcem

DHL Express, vodeći svjetski pružatelj usluga međunarodne ekspresne dostave, zauzeo je prvo mjesto na popisu najboljih svjetskih poslodavaca koju svake godine objavljuje Institut Great Place to Work™ (GPTW) u suradnji s časopisom Fortune, navodi se u priopćenju. Ovo priznanje kruna je politike kontinuiranog unapređenja i ulaganja u svoje zaposlenike koju DHL Express njeguje više od 10 godina te koja je naposljetku rezultirala skokom s 8. mjesta koje je društvo zauzelo 2017. na vodeće mjesto 2021.

"Od 2009. DHL Express prošao je eru transformacije koja se temeljila na strategiji Fokus. Cilj strategije bio je motivirati zaposlenike društva te postati njihov prvi izbor među poslodavcima – kaže John Pearson, izvršni direktor DHL Expressa.

"Za društvo koje zapošljava 111.000 ljudi u 220 država koji rade u različitim modelima rada, bio je to hrabar potez. Ono što me svaki dan pokreće jest povjerenje u naše zaposlenike i njihova sposobnost da našim klijentima i jedni drugima pruže izvrsnost u radu. Čestitam svim našim kolegama koji su ovo omogućili i zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovogodišnjoj anketi. Nikad nisam bio ponosniji što sam dio ovog društva", dodaje Pearson.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram