Zatvori
PoslovniPuls
21/10/2021

JYSK zaposlenicima isplatio gotovo 3 milijuna kuna bonusa

Budući da je danski maloprodajni lanac i tijekom financijske godine 2020./2021. poslovao veoma uspješno, pojedinačni su bonusi zaposlenika koji rade u trgovinama prema ostvarenom rastu prometa isplaćeni u iznosima do gotovo 30.000 kuna, a ukupno isplaćen godišnji bruto bonus zaposlenicima u hrvatskim trgovinama iznosi 2.950.929,86 kuna.

„JYSK je ponosan na svoj sustav bonusa jer ga smatramo iznimno motivirajućim za naše zaposlenike, a pravila su jako jednostavna i svima poznata. Naime, zaposlenici svake naše trgovine imaju mogućnost ostvariti bonus sukladno rastu prometa pojedine trgovine u odnosu na prethodnu godinu. To znači da postoje i razlike u isplaćenom bonusu između samih trgovina, a visina bonusa ovisi samo o rastu prometa, dakle gornja granica iznosa ne postoji. Ovakav sustav se pokazao veoma uspješnim jer su naši zaposlenici motivirani za rad, a budući da se bonus na promet isplaćuje na temelju zajedničkog rada bez obzira na radno mjesto u trgovini ovaj model iznimno potiče timsku atmosferu. U konačnici imamo zadovoljne zaposlenike i kupce koji imaju najkvalitetniju uslugu”, izjavila je Country managerica u JYSKu, Vesna Kukić Lončarić.

Tijekom financijske godine 2020./2021. najuspješniji tim s najvećim isplaćenim bonusom bio je iz trgovine na zagrebačkoj adresi u Arena parku, koji prate timovi iz West Gate centra te tim iz JYSK trgovine u Koprivnici, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram