Zatvori
MSAN Grupa
PoslovniPuls
20/10/2021

Potvrđeno M SAN-ovo preuzimanje Omega Software-a

Suvlasnici Omege Software d.o.o. odlučili su tvrtku pripojiti M SAN Grupaciji, najvećoj tehnološkoj kompaniji u regiji koja ostvaruje više od 500 mil EUR godišnjih prihoda i zapošljava više od 2000 djelatnika, navodi se u priopćenju.

U proteklih nekoliko godina, Omega Software d.o.o. je značajno investirala u proizvodne pogone i rješenja za LED rasvjetu, energetsku učinkovitost i vlastite softverske platforme za digitalizaciju poslovnih subjekata u različitim tržišnim vertikalama.

"Uzimajući u obzir trenutna i buduća kretanja IT tržišta, industrije 4.0, tržišta rada, procijenili smo da je nužno ubrzati procese povrata postojećih ulaganja kao i novih investicija, povećati prisutnost i doseg na inozemnim tržištima, imati efikasniji dobavni lanac, uz uvijek potrebnu veličinu, robusnost i otpornost za nastup na globalnom tržištu, što je najveća slabost domaće IT industrije", poručili su iz Omega Software-a.

M SAN Grupacija ima iznimno veliki doseg na domaćem, regionalnom, EU i globalnom tržištu, široko razvijenu distribucijsku mrežu, logističku infrastrukturu, više od 100 tehnoloških partnerstava s globalnim principalima, proizvodne pogone u Kini, veliku instaliranu bazu Enterprise IT B2B rješenja u RH i regiji.

"Analizirajući nekoliko opcija potencijalnog partnerstva, opredijelili smo se za M SAN grupaciju kao logičan i vjerujemo, odličan izbor za razvoj i napredak naših sadašnjih i budućih djelatnika te osiguranje kontinuiteta rasta i razvoja Omege Software-a", zaključuje se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram