Zatvori
PoslovniPuls
06/10/2021

Zagrebačka banka najavila novo, modernije mobilno bankarstvo

Klijenti Zagrebačke banke uskoro će na raspolaganju imati novu, moderniju i jednostavniju aplikaciju za mobilno bankarstvo (m-zaba). Nova m-zaba aplikacija dolazi u modernijem dizajnu koje nudi bolje korisničko iskustvo uz zadržavanje svih postojećih funkcionalnosti.

Aplikacija je obogaćena ilustracijama što ju čini atraktivnijom. Korisnici će imati jednostavan prikaz detalja proizvoda i usluga koji će sada biti smješteni na jednome mjestu, ističu u Zagrebačkoj banci i dodaju da odmah po prijavi korisnici će vidjeti stanje svog računa, a kretanje po računima odvija se jednostavnim listanjem.

"Funkcionalnosti poput m-foto plati i Sken u tren bit će objedinjeni jedinstvenom ikonom i dohvatljivi odakle god počinjao proces plaćanja, a plaćanja su podijeljena prema potrebama korisnika. Iskustvo korištenja dodatno je poboljšano mogućnošću ugovaranja trajnog naloga za sve štednje otvorenog tipa, logičnijom navigacijom i korisnim informacijama o tome kako koristiti aplikaciju", poručuju iz ZABA-e.

Nova m-zaba koja pruža jedinstveni doživljaj i suvremeni dizajn bit će uskoro postupno dostupna klijentima, pojašnjavaju u banci i dodaju da u slučaju da korisnik ima takvu opciju na svom mobilnom uređaju, aplikacija će se automatski ažurirati, a ako ju korisnik sam ažurira, treba posjetiti odgovarajući Store i ažurirati ju.

"Do preuzimanja nove m-zabe korisnici će moći koristiti postojeću. Kao i do sada, m-zaba je besplatna za korisnike paketa proizvoda, a oni koji ih nemaju prva tri mjeseca moći će ju koristiti bez naknade", stoji u priopćenju iz ZABA-e.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram